- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Nem tudom pontosan melyik topikba tegyem fel a kérdésemet.
Egy asrock qc5000-itx/ph lapom és mivel nincs rajta PCI csatlakozó szeretnék egy PCIe x16 to PCI adaptert venni vele. Hol tudnék ilyent beszerezni?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Asrock QC5000-ITX/PH lapon nem érem el a biost.
Win 8.1-ben rámentem a restart to UEFI biosra (fast boot van bekapcsolva ott hiába nyomkodnám a 'delt' és ezzel az appal indítom a biost) és nem jut el a biosig. Restartol folyton. Elemet vegyem ki?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Ilyen lapom van és szeretném beállítani, hogy minden nap egy adott időnél bekapcsoljon. Rtc power on menünél be is állítom az időt de nem kapcsol be a gép. Miért lehet ez?
Win 8.1 van a gépen 64 bites.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Van egyKabini A4-5000 Quad-Core APU procis lapom 4gb rammal win 8.1-el. Meg vagyok vele elégedve. Keveset fogyaszt amire kell jó. Viszont az érthetetlen, hogy fb-alatt a flash játékok laggolnak. Angry birsd és a farmos szarok. Ennyire gyenge lenne a proci vagy valami más van a dologban? -
aelod
veterán
Ujrahúztam a win 8.1-et. Usb-ről elkezdtem filmet nézni és ujraindul így is. Nem tudom mi lehet az oka....
-
aelod
veterán
-
aelod
veterán
Na ezt állítottam össze, hosszas keresgélés után.
Cm elite 110+QC5000-ITX/PH+4GB DDR3 Corsaire Vengance+Be quiet! SYSTEM POWER 7 | 300W+1 WD server vinyó+2tb-os wd+80gb wd
Leteszteltem a hőfokokat, amikor ezt írom a proc 53 fokos. Win 8.1 driver frissítés alatt felment 65-re is, ezért a borda fölé raktam egy coolink swift ventit. Linx alatt 8pecig ment 60-62 fok között ingadozott a hőmérséklet.
Ami zavar az a vinyó kerregése, a ház nagyon átadja neki a rezgést. Lehet azért mert nem tettem alá a gumiharangokat. Nem volt hozzá elég kézügyességem. De majd kitalálok valamit.Valaki tudna abban segíteni, hogy ennek a lapnak a beállításai között hol találom a videokártya memória méretének a kiosztását? Jelenleg 512Mb-ot ír, hogy annyi van neki kiosztva. Ezt tudom állítani nagyobb értékre?
-
aelod
veterán
Erről a házról mi a véleményetek?
-
aelod
veterán
válasz
#16939776 #28852 üzenetére
Amit (#28845) varmi2 fórumtárs linkelt is jó. Nekem elég lesz. Viszont nem tudom mekkora tápot válasszak mondjuk 2 vinyónak+ennek a lapnak. És így ebből kifolyólag a házat sem tudom belőni melyik lenne jó választás. Azt tudom, hogy nem akarok kábel rengeteget és aktív hűtést.
Igen a cm elite 120-at már néztem és tetszik is.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Felszámolom a gémer gépemet mivel nincs időm már játszani, de szeretnék egy csendes alacsony fogyasztású w8.1-es gépet.
Kritériumok amiket tudnia kellene. Lehetőleg passzív vagy nagyon halk. Internetre 3-4 ablak chrome alatt illetve 1080p (yt pl.) döccenés mentes lejátszása. Ugyan ez természetesen merevlemezről is filmekl terén. Korrekt hang kimenet. Office, viszonylag "erős" vga vagy IGP.
Néztem a brix sorozatot a gigabyte-tól de sokan nem ajánlották.
40-45e forintból mit lehet erre a célra kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest