- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
TurboK0 #63063 üzenetére
nemtudom pontosan mitörtént, kaptam sorra a bsod-okat (ami elvileg ssdre hivatkozott) aztan siman else indult.vettem masik ssd, de amugy most epp azt hasznalom ami elvolt romolva, az elettartama lecsokkent de amugy most mukodik. valami más is gond volt ott, azutan am5 re valtottam és most lekopogom stabilabb de akkor is 60+ fok nem jó. (amugy van rajta egy hutopapir, azt felbevagtam , hogy ne közlekedjen a hő olyan egyszeruen és azota huvosebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest