Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Akkor te is tettél alá backplatet? Nekem is van egy Noctua, pont emiatt vettem. Csak még nem volt időm beszerelni, ha 5 fokot hoz rajta, akkor én is kipróbálom az IS-47K-hoz.
Az AXP-90 gyári csavarjával tudtad rögzíteni? Nem volt túl rövid?
Nekem kicsit rövid, fel lehet vele fogatni, de eléggé feszül és nem lehet túl sokat húzni rajta. Félek nem nem fogja rendesen ha nem tudok sokat tekerni, bár nekem inkább az IS-47K lefogatóját hajlította rendesen, amikor rápróbáltam. De akkor lehet nem fogok tőlé félni és felteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Óra topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- 0perces Kolink KLA-003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest