- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Petrell1 #22123 üzenetére
Sokkal olcsóbban is kapsz nagyon-nagyon hasonló, vagyis csak külső kinézetben hasonló házat.
A belső az persze más kérdés (meg a méret is), de ha csak a kinézetre értetted, hogy tetszik, akkor ez egy jó alternatíva. És mocskos brutál kis gépet össze lehet benne rakni. Lényegében semmi nem korlátoz sem hűtés, sem hardver szempontjából. Persze (mint már említettem) ez egy nagyobb ház, itt látszik például szerelés közben.
Én például olyan vagyok, hogy ha nem kell lemondanom az ATX tápról, akkor az nekem megér 1-2 plusz litert (tudom az általad mutatott is benyeli), ahogy az is, hogy szinte néma nagyméretű processzorhűtőt is tudok használni. Nem az enyém lesz a legkisebb ITX ház a világon (ahogy most sem), de nem is kell annyi kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest