- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Ha már feljött a szó a deshroud-ról, akkor mennyit számíthat, hogy a vga bordára felrakott venti nem a bordán fújja át a meleget a vga-ra, hanem a bordán átszívja és a ház oldalán keresztül kitolja?
A push - pull "probléma" megvan a vízhűtés miatt. Ellenben ha így raknám fel a ventit a még meg sem vett vga bordájára, akkor nem a radiátoron lévő 2 db venti "fűtené" fel a vizet a vga által termelt hőmennyiséggel. (Idle nem okozhat komoly vízhőfok eltérést, ellenben terhelve a vga-t már igen.) Vélhetően a passzív hűtésű ddc hőmérséklete is esne pár C°-t.
-
mpierre
veterán
válasz
hegegabi80 #60795 üzenetére
Nekem a hangok azt mondják...
-
mpierre
veterán
Én meg feladtam az itx küzdelmet a'Zasszony gépénél és Jonsbo d31 mesh-be fog költözni. Pofás ház, de még matx-nek is nagy... Az tény, hogy szerelni sokkal könnyebb és a Thermalright BA 120 is elfér. (Egy dolog fura, hogy alul van porszűrő, de előre már nem jutott...
)
-
mpierre
veterán
válasz
viperabácsi #60670 üzenetére
Ha nem csak aio-ban gondolkodnál: Aquanaut. (Sajnos én már későn találtam rá) EKWB FLT80 lett helyette, de az kb megöli az a4h2o vga tároló részét és csak 170mm-ig terjeszkedhetsz. Ott elég szegényes a lista, ha modern cuccot akarsz 170mm-ig.
3060ti -> egyes példányok moddolhatóak a inRobert-es "aftermarket coller"-rel.
A4000 -> ugyanezzel a hűtővel méretcsökkenthető
6600XT -> ha épp akad aprón 1 kopteres az asrock-tól.
Kb. -
mpierre
veterán
Nem házat kerestem, de akad ilyesmi: Steck - Small Form Factor Desktop PC Case, meg egy másik, aki a kocka formát jobban kedveli: Borg - SFF Desktop Cube PC Case.
Meg prociblokk ddc-vel megrakva: Aquanaut (Rögtön két féle is akad.)
-
mpierre
veterán
válasz
viperabácsi #60351 üzenetére
Azok a diszkréten eldugott kis légkavarók...
Ügyes.
Amíg csendben van, addig ok, utána kb cserélhetetlen.
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #59691 üzenetére
Kezdjük előröl:Én: "Asrock Am4 b450 - b550 deszkák Kb 40-50k között kaphatóak."
Te: "Kaphatóak ilyenek, de a jobb modellek 60-90k HUF között mozognak inkább."
Én: "Melyik jobbra gondolsz? Itx X570-es deszka kapható egyáltalán idehaza?
Vagy gyártót értesz ez alatt?"Te: Jobb felszereltségre, VRM-re, jobb fícsörökre gondoltam...
ASRock B550 Phantom Gaming-ITX/ax
Asus ROG STRIX B550-I GAMING
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX
MSI MPG B550I Gaming Edge Wifi, MPG B550I Gaming Edge Max Wifi
Ezek mind 80k HUF körül (voltak) kaphatóak."Én: "@ AxBattler: Azok drágák. Picit alatta: [link]
Talán" <- Most épp 49,5k-57k közt kelleti magát. Alatta van a 80k-nak?
Belefér a 40-50k közötti sávba? Talán. A legolcsóbb helyen igen, 49,5k. Határeset, lehetne jobb arány is. Még duzzog egy kicsit a királyi váltó és ott se lesz 50k alatt.
De hogy a b450-es is legyen: 46k-50k közt kapható. Belefér a 40-50k közötti sávba? Yep.
-
mpierre
veterán
Régebbi - pl abit ag8 - deszkát nézem az egy ~negyed havi fizetés volt. A proci már csak a következő hónapban jöhetett bele, ami egy P4 520 volt, kb ugyanannyiért. Hol itt az eltérés a mostani arányokhoz képest?
A legrosszabb ár-értékű deszkám az abit vh6 II volt.
Ha közelebb nézem, akkor a b450 itx ac (Fatality vagy mi) + R5 2600 sem volt vicces áron.
@ AxBattler: Azok drágák. Picit alatta: [link] Talán.
-
mpierre
veterán
Am4 nem mondanám, hogy olyan nagyon ritka lenne mitx-ben. Ok nincs belőle annyi, mint a matx deszkából. Ellenben az intel lga 1700 - maradva a ddr4 opciónál - már andere büfé árban.
Pl.: Asrock Am4 b450 - b550 deszkák Kb 40-50k között kaphatóak. Ugyanez intel alá Asrock-éktól b660 már 60+k.
-
mpierre
veterán
Peremező fogó (fém rács, hogy legyen tartása is) + 3M ragszalag (húzásra tartanak, de nyírásra elengednek az akrilhabok.)
Szerk: Peremező fogóval szépen el lehet dolgozni a fém hajlítását. A diy itx háznál ezzel alakítottam a rácsot, hogy síkban legyen a kivágott lyukkal.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #59485 üzenetére
Ja az megvan
. Ez meg egy 240-es vagy 280-as aio vagy radi. Ami másabb, meg még custom vízre is opciót ad.
-
mpierre
veterán
Aki a cm nr200-ba akar felülre aio-t rakni: [link] (nem, kici - occó...
) De lehet valahol akad 3d nyomtatható példány is ebből...
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59466 üzenetére
Ejha! Majd pár fotót pukkants róla. Piszok mód tetszik a kialakítása.
Slimből xflow, vagy sima? Alphacool xflow pont befér, ugyan babázni kell vele, de befér. Csak a 8 pin eps nem biztos, hogy elfér, ahogy tervezted. (Cpu feletti sarokban kelleni fog az xflow-hoz egy 2×45°-os forgatható fitting is, meg egy toldó is, ha jól emlékszem...)
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59399 üzenetére
15 mm-s ventikkel? Kb meg is válaszoltad.... Vízhőfok?
Azt azért még érdemes lehetne megpróbálni, hogy a radin lévő ventiket húzóra rakod be, kb ahogy tervezted. Megfordítod a radin...
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59327 üzenetére
Tessék. Ugyan poliamid, de van adatlap. Akad más anyagú is.
Áááá, elvből nem kezdek aio-val.
Bocsi, bocsi, bocsi.....
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59321 üzenetére
Parancsolj. vagy ez is, illetve ez is. Nem néztem méreteket, meg beszerzési lehetőséget.
Szerk.: A Barrow gyanús. Az installnál mintha nem számolnának a ramokkal... [link]
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59319 üzenetére
Aio-val szerelt gépet?
Sima, száraz, biztonságos érzés.
Szerk.: Custom víznél: Az első feltöltés utántól érhetőek el ezen állapotok.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59284 üzenetére
Mindössze azért hogy elindul-e, de az jogos észrevétel, hogy semmit se látsz belőle. Max rá tudsz próbálni, hogy ha összeszorítod a csövet, akkor a pumpa milyen hangot ad. Ami max csak indikátro, hogy valami nem smakkol a csővel. Hátha...
Customra vannak szofisztikáltabb megoldások, mint az ekwb flt 80-as. Pl: [link] , [link] , [link] , meg a bykski, barrow stb. Egyedül a hőleadóval lehetnél gondban, mert a 7950-hez nem éppen opció a slim radi.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59272 üzenetére
Öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö................... Hoppá.
Óóóookééé... Bízzunk a hővédelemeben! Ha szép lassan lehűlt kb szobahőre, akkor próbálj rá. (Én tuti nem bírnám ki.
)
Szerk.: #59278 Az tényleg elég szűknek tűnik. El tudod indítani vmiről így beépítve az aio-t? Pl.: [link] + egy venti táp átalakító...?
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59268 üzenetére
Bakker...
7950x3d-ben nincs hővédelem? Vagy a deszkában?
Visszanézve a fotóid nem indokolná semmi a megtörődést... Azért az epdm - ha jól tudom olyan csővel van szerel az alphacool - megtöréséhez elég sok munka kell.
Mennyire zajos egy aio pumpája? Elindult....?
A D5 működése érezhető a kiegyenlítőn, a ddc nyöszörög. Az aio-król nincs tapasztalatom, csak ezért kérdem.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59222 üzenetére
Ja, hoogy ja. A zöld-sárga vga csatiba rakott kábel pedig ad vmi indusztriális megjelenést is.
Becsukva úgyse látszik. Az sf750-nek véknyak a kábelei? Bezzeg az sf450-nél ezt nem lépték meg.
Akkor marad a szurkolás az aio fittingjei miatt. Nem épp itx kuckó barát megoldás.
Amúgy vga-nak azért lenne - talán - jó a mini 4060Ti, mert hőcsöves a hűtése (Pegasus; StormX). Ééés, ha lekapom a burkolatot szélkergetőstül, a helyére pedig rakok egy kifelé dolgozó 120-as vaddesznyót, akkor tán kevés hő marad bent, ami át kell menjen a radin. Talán.
HUN_Sector: Sajnos egyik 6600 se játszik, mert hosszabbak, mint 17 cm. Így nem lesz Starfieldem.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59215 üzenetére
Mégis csak harisnyázott lett a kábelek jelentős része? Jó hosszúnak tűnnek azok az aio csövek. El fog férni a vga? Hátul a hosszú kábel az a 8 pin eps? Érdekes, ez így fel sem ötlött bennem, mondjuk talán azért mert az x-flow-ból pont ott van a 2×45° + az offset fitting.
Valamelyik kolléga már ptsd-t kapott a szűk házaktól. Valahol megértem, hogy ilyesmi kialakulhat...
Amúgy meg éppen ráálltam a 4060 ti minik nézegetésére. (Pegasus, meg StormX vagy mi a nevük. Csak azt a 8GB vram-ot tudnám feledni 1440p-n. RTX on és már fexik is a kari.)
-
mpierre
veterán
Deszka dettó, de 6600xt-vel csinált ilyeneket. Dp kábelcsere (Delock) megoldotta. A veniton kábellal voltak gondok. (Valaki azt tippelte, hogy a 20. pin nem volt bekötve a kábelen. Mivel nincs multiméterem, ellenőrizni nem tudom.)
Ha hdmi-vel használod, akkor a 2.0-ás vagy 2.1-es kábel is megoldja. Állítólag... -
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59136 üzenetére
Heh. Ismerős helyzet. Nekem sikerült mindent összerakni, lga1700-on foglalat leszorítót cserélni, kábelezés, csövezés, feltöltés, légtelenítés majd telepítés. És! Nincs meg az mps200-as.
Pedig rádugtam az usb csatira a kábelét. Ja! Csak fordítva.
Hint: Alaplap jobb alsó sarkában található az usb csati. Persze, hogy
nemott megy el az összes létező, gép működtetését végző kábel és a visszatérő merev cső az A4H2O-ban. Még jó, hogy van otthon műszerész fogó.Az épített vízzel is lett volna szivattyú. Egy prociblok + ddc + kiegyenlítő lett volna csak megoldás a 7900XTX mellé. Arról sff valamelyik topikjában láttam 3D nyomtatható tervet, bár mintha lett volna vmi kínai cucc is valamelyik alin forgalmazó gyártótól.
AM5-re meg készülök egy threadripper xspc blokk leszorítólap cserével. A Terv már kész, meg a 3 mm vastag rozsdamentes lap is megvan. Már csak vágatni kell. Csak elég lesz a hűtési teljesítménye egy pl AM5 7950x-re.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59130 üzenetére
Tetszik a megoldás.
A táp megett rejtegetem azt az egyet, hűtődbordástúl. Alatta a hdd van.
Ééééééés még egynek tudok helyet csinálni.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59123 üzenetére
Karaj!
A táp vezetékei el fognak alul férni?
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59113 üzenetére
Ha nem 100% eu dugaszos a táp (vagy hogy is írjam). Már futottam rá ilyenre... Tarzan lenni erős. C15-ös dugaljba C13-as csati. (Bal alsó kettő.)
Nem sikerült "tökéletesre". Az "L" alak csak akkor múlhat el, ha toldó csere történik....
Aio-val még nem volt dolgom.
Az tény, hogy a 38+25 mm és utána tudod csak hajlítani a csövet már gyanúsan sok helyet vesz el. Mérve 75 mm-t mondanék, mint helyet a táp felett. Ott el kell férnie - táp felől nézve bal oldalt - a tápdugsznak (az talán 12-14 mm-t lóg be ebbe a 75 mm-be), meg a csöveknek. Ok fentről ott a radi + venti 53 mm-e. Ez itt el is fér simán, csak ki kell kerülni a csövekkel a csatlakozót.
Míg jobb oldalt, fentről elvesz 38 mm-t a radi, plusz a 25 mm merev rész, így marad 12 mm-d ívet "faragni" bele. És itt vannak a táp rögzítő csavarjai is. Az még 2-3 mm-t elvesz a helyből. Ezt még Copperfield sem oldaná meg...Szerk.: Mindkettő tápdugasz járatos. Az is lehet, hogy mindegyik eu-s is.
-
mpierre
veterán
válasz
mpierre #59111 üzenetére
Ő izé, nem az aio a kérdés, hanem a táp és aio kapcsolata...
Az st30-ason most 25-ös ventik vannak. Simán elfér. Még hely is van felette. (2-3 mm) 55mm komplett szendvicsnek van hely. Ha 38-as az aio + a 15-ös ventik, akkor az csak 53mm...
Lehet ostoba kérdés: Jól dugtad be a tápba a 230-as toldót? Direkt "L" alakú.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59108 üzenetére
Ez lenne az aio? [link]
-
mpierre
veterán
Skalpolt a proci? A vrm 120°C-a - ha nincs terhelés - akkor hanyag felfekvés is lehet.
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #59024 üzenetére
Óóóóóóó..4!!4!!!!négy A végén mégis csak lesz dvga a minigépben.... Már csak az a kérdés, hogy milyen hosszú lesz?
TESCO-Zsömle: Nézz körbe aprón.... A4 H2O ügyileg.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59018 üzenetére
Ha megelégszel a 240-es aio-val, akkor a Lian-Li A4 H2O pazar kis ház. Még épített víz is elfér benne. [link]
A ddc-ből van vmi 3D mod, hogy a cpu-ra felcuppanjon, tartályostúl, így a vga is maxos lehet. Mondjuk aio mellé nem kell sokat matekolni. -
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #59016 üzenetére
Alapvetően a Dan c4 lehetne a nyerő neki (nincs rájzer kábelre szükség). Minden más opcióban a 280-as aio okoz fejtörést. Nincs túl sok mitx ház, ami szívesen bevenne egy akkora radit.
Ha pedig reálisan nézzük, kb mindegyik mini ház valahol kompromisszumot követel.
Ha máshol nem, akkor az ujjak épsége terén.
Szerk.: 310-320 körül vannak a 280-as aio-k hosszban. Más lesz ott az akadály. A ház 350 kintről, így az io portok okozhatnak gondot. Persze pullra rakott ventivel megoldható... talán.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59011 üzenetére
Akkor ha nem, marad a dremel/állványos fúrógép és a Kolink rocket heavy. (180 széles, így elméletben belefér a 280-as aio.)
Elnézve a fotót, lehet nem is kell sokat küzdeni érte: [link]
-
mpierre
veterán
válasz
coccolino #59006 üzenetére
Abba nem fér be a 280-as aio....
TESCO-Zsömle: Azért linkeltem a két másikat is. Azok - elméletben - kaphatók. Esetleg Dan C4 klónokat keress.
Szerk.: Ha nem riadsz vissza az Aliexpress-től, akkor a MetalFish is csinál trükkös házakat. Bár nem tudom, hogy léteznek-e még.
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59001 üzenetére
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #58997 üzenetére
-
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #58976 üzenetére
A C6 kb egy kis bőröndre emlékeztet, az N2 - szerencsére - már nem fog kelleni, mert synology-ra váltottam. Pedig piszok mutatós...
Nem! Nem is tervezem megvenni!4!!4négy Az Xpenology amúgy is szívatós tud lenni néha. Nem! Nem kell.!!!......! Bakker 5 vinyó fér bele! Ne má'n.... Nem kell!!! Még próbálom ezt mondogatni magamnak.
Szerk.: Ja! Az ára is csúnyácska. Külföldről olcsóbb lehet?Szerk.: Akkor se.................................................................................................
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #58946 üzenetére
Csak az aio-ra tudok / akartam volt reflektálni, levegőn csak az xeon 5650 tengődik, így ott nem tudok még tippelni sem.
Skalpolatlan a proci?
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #58941 üzenetére
Ez a Mars gaming 120 aio gyanús, hogy nem fekszik fel megfelelően. Egy 120-assal kb 85°C körül kellene lennie a 11400-nak...
Egy A4H2O-ba szerelt 12600k-t - minden bűvészkedés nélkül, alapon, nincs limit babrálva, de tuning is csak a ramot érte 3600-ra - egy épített vizes rendszerrel meg lehet fogni 68-70°C maghőmérsékleten terhelve. 240-es radival.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #58774 üzenetére
A cápalisba talán gond nélkül elfér egy komolyabb vízhűtés is. Az ATX táp fogadóképesség pedig nem is rossz ficsőr.
-
mpierre
veterán
válasz
flashpointer #58717 üzenetére
A rendelkezésre álló helyen el kell férjen szendvicsben az sfx táp 63,5 mm-e, az EK flt80 52 mm-e és a pumpa. A táp és az EK flt80 közt pont annyi hely van, hogy elfér egy ddc a hűtőbordájával. Imígyen:
Pontosan 1,83-1,85 mm hely marad a táp és a ddc bordája közt. Valami 300W-os hdplex-szel megoldható lett volna, hogy a D5 kerüljön fel az flt80-ra. Azt majd kihasználom egy akut ápgréditisz kezelésre.
Igen sok mindent megoldana a külső radi. Nem akartam külsővel küzdeni. Így majd pont befér a polcra. Külső radival már nem. Alapvetően a nagy gép kiváltására készült ez a kis gyösz. Netezésre pont elég.
Spórolok a villanyon, mert fogyasztásban nem egy liga a két gép.
Szerk.: Azt még majd ellenőriznem kell, hogy a mps200 nem ér-e bele a radin lévő ventibe. Az még sok mindent boríthat.
-
mpierre
veterán
válasz
Grave_444 #58715 üzenetére
Az lenne a cél, de ddc 4.2 van benne - nem fér el más - az pedig nem épp a leghalkabb megoldás. Talán pwm-mel le tudom bűvölni majd a fordulatszámot, így a zajt is, hogy még maradjon értelmes áramlás. Ennek meg pont keresztbe tesz a 15 db 90°-os fitting.
Majd kiderül, hogy mit is tud a kicsike. Még nincs feltöltve, beüzemelve.@HookR: Amúgy egy 6600xt byksi fc blokkal pont elfér még benne. Mindössze a táppal lennék bajban, mert ahhoz mindent is módosítani kellene.
-
mpierre
veterán
Ha már feljött a szó a cipőkanálról...:
Már csak a hajlított csőszörny és a táp bekábelezése, beszerelése áll a teljes gép elkészültének útjában.
8pin eps-t fix, hogy fel kell gyorskötözni a két fitting közé, mert a gépház oldalát nem lehet felrakni.
Enyhén túlgondoltam a harisnyázott kábeleket. Elég lett volna sima fehér kábel is...
-
mpierre
veterán
válasz
Francia91 #58522 üzenetére
Nálam is ez a kettő játszott, végül evga lett 550-esben. Elég lenne az 550. Amúgy meg azt válaszd, amelyikre több garit adnak. Tényleges garit.
Vannak róluk tesztek. Annyi biztos, hogy a kábelei nem éppen hajlékonyak az evga-nak. Ez a CM-re is áll a tesztelők szerint.
-
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #58499 üzenetére
Ja. Csak épp pont arra kell a csövet vezetni, így adta magát. Max nem lesz sose 40°C felett.
-
mpierre
veterán
válasz
Grave_444 #58461 üzenetére
Elég pöttöm lett...
Ez az, amikor a pénz, paripa és fegyver egy helyen található. Egy ilyen cnc géppel elszórakoznék. Az x299 taichi XE-re egy parádés vrm blokkot faragnék a mostani monoblokk felhasználásával. Az elég sokat dobna az éppen elfojtott upgréditiszemen, mert a minigépemmel nem haladok adapter híján.
-
mpierre
veterán
Nem tudom volt-e már, a vizes topikban került elő a minap: [link]
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #58146 üzenetére
Én meg folyamatosan a radi helyét hiányoltam az itx házakból. Az meg alsó hangon is 6 cm-rel magasabb, mint a 6-7 literes kis gyösz. Rögtön matx méretnél vagyunk kb. De az alapterülete itx és mégse egy torony, de van benne 3×120-as radi.
Az meg aki az 1-2 cm-t hiányolja egy itx kuckóból az lehet, hogy azért akar nagyobb lapot belerakni, mert mondjuk neki nem elég az egy pci express slot, de kell a kis méret. Pl. Aztán vagy talál vagy gyárt magának. (Alig pár darab matx ház van, ami sfx tápot fogad. A tfx-ről nem is beszélve.)
@Rick4: Semmi köze az olcsósághoz. Ez csak egy (1 db) pénzügyi megközelítés, de nem biztos, hogy helyes.
-
mpierre
veterán
válasz
sasNAXO #58009 üzenetére
Most én is ezt mondogatom magamnak... Be fog oda férni ha beledöglik a vrm vagy a deszka vagy a...
(Ez még előző állapot, azóta beférte magát oda a fitting. Most már csak a 8 pin eps kábelnak kellene helyet találnom... A ház oldal és a merev cső közötti 4 mm-ben.)
Szerk: Az más lapra tartozik, hogy a vrm-en csücsülő bordácska mennyire fog felmelegedni egy 12600k-t hajtva.
Kb 55-60°C jó vagyok. De ehhez meg kéne néznem a csövet is. Ha sikerült PETG-t vennem akkor csak~40°C-ig.
Szerk2: Mondjuk a folyadék ami áramlani fog benne - mert fog!4!négy! - azért ad vmi hűtést.
-
mpierre
veterán
válasz
hegegabi80 #56957 üzenetére
Már érzem a nyomást...
-
mpierre
veterán
Nos, akkor csak nem bírtam elengedni... [link] És csakaz'éiiis vízhűtés lesz benne. Mi más...?!
Szerk.: Jut eszembe... Merre lehet szépen felöltöztetett, rövidített, modu sfx táphoz kábelszettet keríteni? (Még nincs táp, de a CM V550 sfx néz ki.)
-
mpierre
veterán
Azért itx méretben vizezni - ha belül van a hőleadó - akkor nincs sok választási lehetőség. Kb matx ház lesz a nyerő, ha számít a hőmérséklet és a hang is. 3 db 120-as ventivel:
Terv.
Dolgozat.
Végleges.Szerk.: Az utolsó képen nem a DIY ház látható, hanem egy Lian li tu 150 wx. A saját készítésű ház itt nyugszik valahol mellettem...
-
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #56372 üzenetére
Akkor citrom....izé, hungarian narancs
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #56327 üzenetére
A fene esne ezekbe is bele....
Éppen azon gondolkodtam, hogy kiszállok az xpenology-ból és elpasszolom a cm elite 110-be épített nasom és átállok vmi gyári megoldásra. Erre itt ez a pofás kis ház.
Ráadásul 5, azaz öt hádédét fogadni képes bendővel... Ok, hogy az itx deszkák nagy része csak 4 sata porttal rendelkezik, de talán akad olyan, amin több akad és esetleg integrált procis is...
Ebből ápgréditisz lesz... akut ápgréditisz.
(Az eddigi ilyen felhasználásra szánt házak nem nyerték el a tetszésem. És nem is akarok hallani / olvasni róluk.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos cigaretta 🔞
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged