Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    ja szóval csak ezért zsákutca? :)

    azt hittem már tudsz valami konkrétat. azt hiszem a belbecs nem lehet vita tárgya. elvileg az ízlés meg nem képezheti vita tárgyát. sztem formabontó. nekem már tele van a hócipőm azokkal a robogókkal amiket általában látni. nekem mindegyik ugyanolyan, a derbi kicsit más mert amit a gilera elkezdett és félbehagyott, azt a derbi befejezte, és teljesen felhozták azt a részt a kormány meg az ülés között nem tudom hogy hívják, én övvonalnak nevezném nem tudom miért. lehet hogy az teljesen más, de igazábol tökmindegy... :)

    el is hiszem hogy nyugaton zoomer (ruckus) őrület van, mert olyan szinten felüdülés a sok hagyományos burkolt sportos kinézetű járgány közt ez a mokány kis vagány otrombaság, ami úgy néz ki mintha összeeresztettek volna egy biciklit meg egy targoncát, hogy én kész vagyok tőle. szerelmes vagyok belé. eddig is éreztem hogy kéne egy robogó, de csak a tény miatt hogy akkor szabadon sertepertélhetek, mert kicsit húztam a számat ha a robogók kinézetében rejlő lehetőségekre gondoltam. inkább úgy voltam vele, hogy nem is foglalkozok vele, kinéz majd ahogy kinéz.

    de ennél érzem hogy örömmel ülnék rá és pluszt jelentene robogózáskor. ha elmegyek megnézni jövő hét végén, és nem fogok ultrahülyén kinézni rajta a 190 centimmel akkor elképzelhető hogy bevállalom.

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák