- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mit tökölsz ennyit? vegyed már meg
Nem véletlenül választottam az a példámba
Az pedig külön jó, hogy a letiltott oldalt akar behozni az ember, akkor csak a böngésző sablon szövege jön elő (Az oldal nem elérhető, A kapcsolat alaphelyzetbe állt, stb). Ugyanis régebben mondta valaki (asszem még a régebbi routeremet használam az SMC 7004est és azzal a tipussal kapcsolatban olvastam), hogy az Ő általa használt tipusnál, ez úgy működött, hogy kiirta a böngésző, hogy az oldal le van tiltva, így egyértelművé vált a korlátozás. Akkor még nem volt szükségem erre az opcióra, így nem próbáltam ki, nem tudom mi igaz belőle. Jó, mondjuk az én esetemben ez pont nem is lényeg, mert meg lett mondva öcsémnek, hogy ne nézegesse azokat az oldalakat, de ha valaki csak úgy sutyiban szeretne bizonyos oldalakat letiltani, annak ez hasznos lehet(Csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy már a kifogásokat is hallom?
...Nem tudom, biztos megszűnt, vagy a szolgáltató szenved valamit amiért nem jön be
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest