Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
válasz
Quadgame94 #97174 üzenetére
Nekem kiváló mert sosem volt OLED tv-m vagy valami komolyabb...de akkor javitom.magam az én általam elérhető tvk között es ami kornyezetemben van/volt
kiváló képet kaptam a pénzemért
Nagyszobankban van egy LG 55UJ635V, ettol szerintem merfoldekkel jobb a kepe a TCL nek, aztan nyilván itt szemre szakavatotabb emberek vannak.
Szigoru leszek a visszakuldessel most, es nem nezem el a BUG okat
-
crea1984
tag
válasz
Quadgame94 #97172 üzenetére
Persze, hogy az en hibam, de 2019 ben amikor ezt vettem a TCL márka eleg gyerekcipoben jart legallabbis itthon, kepminoseg nagyon jo volt ar ertekben kivallo l, kornyezetembe senkinek nem volt igy gondoltam meg kiforratlan a rendszer majd egy update megoldja....
Nekem semmi bajom a TCL el, sőt csak mivel mig ide nem jottem fel addig 1 emberrel se talalkoztam aki birtokolna ilyet es ezert nem voltam biztos benne, hogy bugosak a tvk vagy csak mi fogtuk ki....megfogadtam nem lesz de annyi pozitivat olvasok itt kulfoldi forumokon, hogy adok meg egy eselyt.
Ha az uj is ezt csinalja viszont visszakuldom majd -
crea1984
tag
válasz
rainman72 #97168 üzenetére
Koszi a valaszt akkor megnyugodtam, hogy nalunk egyedi hibás ez
Olyanokat csinál, hogy kapcsolgatjuk a tv adast elmegy a csatornan a hang, elkapcsolok vissza akkor visszajon, valamikor meg a hang marad es kep megy el
csatornavaltasra megoldodik, na meg a mar emlitett. (beallitasokban azonnali bekapcsolassal random bekapcsolgatas) egyebkent a kepminoseggel elegedettek vagyunk.
Méret igenyekbol lejebb vettem mert rájöttem nincs annyiert normális igy 65/75" nezem es a TCL 75C655 eddig a befutó..
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Van a nappalinkban egy TCL 50dp661 tv-nk, szeretném lecserélni 75" esetleg 85" méretűre, megfogadtam, hogy TCL-t nem veszek többet...de mindenhol csupa pozitivat olvasok a márkárol az olcsóbb kategoriában...
A miénk első perctől kezdve bekapcsolgat random magától van hogy 5 perc utan van hogy 2-3 ora..ejszaka közepén....ezt úgy tudtam kiküszöbölni, hogy (nem tudom pontosan a menüben az elnevezést, de valami gyors inditás kikapcsolásával...azaz minden bekapcsoláskor kb 1-2 perc mire elindul a tv)
Szeretnék érdeklődni, hogy szoftveresen okosodtak ezek a készülékek, mert ezen is a legfrissebb verzió van, de még mindig nem javitották ki a hibát...Esetleg 300 ezer ft-ig 75"-85" ból melyiket ajánlanátok a nagyobb gyártók közül... (Van egy LG a hálóban az atom stabil szeretjük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest