- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
róland #58703 üzenetére
Ez biztosan működik repeater módban.
Múlt héten állítottam be egy ilyet, stabilan működik.A lefedettsége egy egész családi házra is megfelelő.
A tenda megbízhatóságáról én is olvastam már ezt-azt, egy ilyen van fent a padláson szerintem úgy 5 éve, mostanában kb. 50 fok van fent, télen akár -25 is lehetett, de nem panaszkodik, a burkolata már el van sárgulva, pedig teljes sötét van fent.Van egy másik router itthon, repeaterként használva, az is tenda, az is működik.
Szóval én meg vagyok velük elégedve. -
gabor9991
addikt
válasz
Gubek-Einste #51427 üzenetére
Egy tp-linket most küldök vissza, mert bár működik a stickkel, de van amikor edobja a kapcsolatot.Írtam a tp-link supportnak, hogy a kompatibilitási listán a lengyel oldalt választva fent van a stick, de azt válaszolták, hogy az a lengyel szolgáltatói firmware-el rendelkezö stickre vonatkozik, a magyar telenorosra így nem.Most azt nem tudom eldönteni, vegyek agy másik ugyanilyen tp-linket, hátha a nálam lévö rossz, vagy hagyjam a francba, próbáljam ki az asust.100mbit elég, 5ghz egyelöre nincs kihasználva.
-
gabor9991
addikt
válasz
Gubek-Einste #50631 üzenetére
Ha veszek egy sticket akkor ahhoz melyik routert ajánlanád?Kompatibilitási problémák szoktak előfordulni?
Ebayen elég sok lte stick található, ezek mennyire lehetnek jók?Pl. ez szinte ingyen van. -
gabor9991
addikt
Mobilinternet megosztásához keresek valami megoldást, nálunk a vezetékes internet nagyon lassú vagy amelyik már normális sebességű az nagyon drága.
Telenoros korlátlan 4G mobilnetet viszont tudnék jó áron, így olcsón lehetne gyors netem.
Milyen routerrel tudnám a mobilnetet (amihez csak egy simet kapok), a legolcsóbban, de megbízhatóan megosztani otthon az eszközök között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest