- Netfone
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iOS alkalmazások
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
@BitRider, SunMount3r köszi az infót, akkor megyek egyel arrébb.

Update: közben megpróbáltam Chrome-ban, de az is ugyanúgy felül akarja írni a létező fájlt, mint a Firefox.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan program, ami egy böngészőből, ha "mentés másként"-el töltök le valamit, ami név alapján már létezik a célhelyen, akkor automatikusan úgy mentené le, hogy átnevezi bármilyen módon?
-
Mr.Mercury
aktív tag
@BitRider, @-=MrLF=-: Köszi a tippeket, megnézem őket, hátha sikerül valamelyikkel eredményesebbnek bizonyulnom!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hát... igen, a kérdésed jogos, ezt benéztem, mert valóban nem a fájlok közvetlen linkjei vannak meg, hanem a megosztó oldalra mutató linkek. Gondolom ezzel meg is válaszoltam a kérdésem.
Ilyen esetre feltételezem nincs megoldás, ami egy oldalra mutató linken belül megtalálja, hogy milyen fáljt lehet ott letölteni...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: ingyenes fájlmegosztóról szeretnék letölteni nagyobb számú link alapján, de amikor egy letöltésvezérlőbe (IDM) behelyezem a linkeket, akkor az a fájlmegosztó oldal html fájlját akarja letölteni, nem a ténylegesen nekem kellő fájlt. Ennek kiküszöbölésére milyen program lenne alkalmas?
Az oldalon szerencsére nincs captcha, így olyan gondom nincs a letöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen esetre feltételezem nincs megoldás, ami egy oldalra mutató linken belül megtalálja, hogy milyen fáljt lehet ott letölteni...