-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
djxp01 #11242 üzenetére
Akkor próbáld meg a HDD gyártó programjával.
Vagy van a Windows(hibájá)-t kizáró lehetőség is: Bootolható CD, én korábban pl. Hitachi Feature Tool-t használtam, ami a nevével ellentétben minden márkájú vinyóval működik (más extra beállításokat persze lehet csak Hitachi-kon tud).
De lehethogy a WD-nek is hasonló, BootCD-s programja van.Ja és egy kis kiegészítés:
amivel lecsökkenthetem a HDD motorjának a pörgési sebességét
Na ezt nem fogod tudni átállítani...
Ezek az olvasó-író fej mozgási sebességét állítják, tehát idle-ben nem fogsz észrevenni semmilyen hangcsökkenést, a seek-zaj csökken le, és ezzel együtt az elérési idő nő meg (emiatt lesz "lassabb" a vinyó - elsősorban kis fájlok olvasásában / írásában). -
atesss
addikt
válasz
djxp01 #11240 üzenetére
Rengeteg program tudja ezt, de aztán tényleg van olyan, aminek nem sikerül.
Pl. pár napja vettem észre, hogy az új HD Sentinelben is benne van már (és állítja is, nálam legalábbis), ami egyébként is egy nagyon hasznos program (a HDD-meghibásodás előrejelzése bizonyos esetekben), úgyhogy ezt tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest