Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Köszi srácok, végül a WinCatalogból felraktam egy próbaverziót, eddig bejövős, tud mindent ami kell.
A lényeg nekem az volt, hogy a teljes meghajtókról készítsem utólag böngészhető listákat, anélkül hogy egy nagy szövegfájlt hozna létre.
Magyarul úgy tudjam használni mintha éppen meg lenne nyitva Intézőben az eszközA WinCatalogban ami tetszik még hogy csinál a képekről miniatűrt, exif adatokat is kezel és minden fájlhoz lehet megjegyzést is írni. Ez nekem nagyon hasznos, mert így tényleg a megnyitása nélkül meg tudom mondani hogy pontosan miről van szó.
Főleg pdf-nél jön jól, ahol az elnevezésbe nem mindig tudom beletenni az összes jellemző információt.Másrészt be lehet állítani rendszeres backup-ot az adatbázisról, pl. a felhőbe is és így máshonnan is elérhető bármikot
Eddig tetszik, remélem megtartja eme szokását!
#28086) zone : nem, sajnos az édeskevés, de köszi

(#28087) AtHoS : ez is , egyébként a TC-hez még hasonló a CatalogMaker
(#28088) Sonja : megnézem
(#28089) rokafiu77 : shareware ez is, de köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest