- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
MS egerek elég jók, most Wireless Optical Mouse 2.0A használok.
Egy 1900mAh akksival használom, jó sokáig bírja vele.
[Szerkesztve] -
racing01
tag
senki?????
-
aDM|RaL^
őstag
intellimouse optical 1.1 játékra kiváló. 3k vagy expl 4.0 de ez már 7k
-
Allien
veterán
Végül is, kicsit elkanyarodtunk a topic címétől, mert az egér, amit írtál, az éppenséggel egyáltalán nem mondható olcsónak. A Mmarkt-ban 10E pezeta, ami sok(k) érte szvsz. Én egy Trust 450L -t vettem, 6E huf-ért, és már ezt is sokalltam.
Bővebben: link -
Lortech
addikt
Nekem sulinetben kéne valami használható darab. A CHS-nél lenne ideális. Náluk találtam egy ilyet: Bővebben: link
Van valakinek ilyen? Játszanék is vele FPS-t főleg, de túl nagy igényeim nincsenek egy egérrel kapcsolatban, hiszen most is egy golyóssal nyomom a Q3-at, állítólag elég jól -
Honnan
csendes tag
Microsoft a legjobb.
-
Atlantis
veterán
Megrendeltem az SWOP-80-at, állítólag még a héten megjön. Remélem, jó lesz.
-
lacko22
aktív tag
válasz
SotetMersant #2 üzenetére
Mi az hogy szitázatlan?
-
ATI
senior tag
válasz
Atlantis #115 üzenetére
Van sok fekete bill, Kolink, Logitech internet keyboard asszem (sajnos internet navigato keyboard nincs magyar kiosztással :\ - bár a wireless féléből lehet hogy van fekete, magyar kiosztással), Compaq, stb. bemész egy nagyobb számtech bótba, azt válogatsz, esetleg media markt, ott megfogdosod
Sztem én logitech-et veszek
-
ATI
senior tag
Az MS 4.0 formája hihetetlnül el van találva szvsz. Egyszerűen élmény fogni, nem tudom mikor jön el az az idő, amikor már nem megy élményszámba ha megfogom
Nem fogsz rosszul járni vele. -
Atlantis
veterán
Na, végre valaki.
Asszem ez lesz a győztes, de még elolvason a konkurens oldal hozzászólásait is. Formára mindenesetre jobban bejön az MS. Kár, hogy felénk nincs lehetőség ''megtapogatni'' őket vásárlás előtt.
Szettben ezt nem lehet venni, igaz? Jó lenne valami pofás magyar bill-t találni hozzá. Tudtok egy szürke, vagy fekete, jó minőségű bill-t ajánlani? -
drpele
senior tag
válasz
Atlantis #113 üzenetére
Nekem egy Ms Wireless Intellimouse Explorer 2.0-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Pontos jószág, gyors mozdulatoknál sem ugrál össze vissza bár nem vagyok nagy gamer, de azért néha befigyel egy kis Far Cry, Rise of Nations, stb.
Itt jegyezném meg, hogy a TRUST egereket mindenki nagyívben kerülje el, nem bírja a gyors mozgásokat...
Visszatérve az MS egérre ez egyáltalán nem zabálja az elemet, egy 1000éves 800mAh-s NiCd akksipár van benne ami eléggé le van már robbanva és ezekkel is 2 hétig bírja aktív használat mellett. (akkor meddig bírná ha 1800-2000 mAh-s lenne benne? A Logitech Mx 700-a elbújhat ez mellett...) Ráadásul 1 elemmel is műxik ha valaki túl nehéznek találná 2-vel. Tilt wheel rulez, a racsni nélküli görgő nagyon yoo ötlet.
Most már csak a tartósságát kell bizonyítania, fél éve van meg, eddig minden OK, de az lenne az érdekes, ha ennyi idő után megbetegedne. -
ody42
senior tag
-
Atlantis
veterán
Előre is bocs a félig OFF-ért, de ez most a legfelkapottabb egeres topic.
Szerintetek a 4.0 Wireless változata megéri az árát? Külsőre jobban tetszik, mint az MX700 és a 4.0 is jobban tetszik, mint az MX500. Ha valaki nem játszik FPS-t, annak sem felel meg a rádiós egér? Én max. stratégiát játszom, oda sem felel meg? Ezen kívül 3D tervezésre használnám, no meg persze az ált. felhasználás. Kipróbálni sajnos nincs lehetőség, megtapogatni sem tudom őket sehol, felénk nem tartanak készleten ilyen kategóriájú egereket. Hétvégén el kéne döntenem, mert az A4tech-em már az örületbe kerget. Összefoglalava:
1., Megfelelne-e a fent említett területre a wireless?
2., Ha 1.,-re igen a válasz, akkor szerintetek MS Wireless 4.0, vagy MX700(utóbbi zabálja az elemet, igaz ez?)
3., Ha az 1.,-re nem a válasz, akkor MS 4.0, vagy MX500(utóbbinak páran bírálták a driver-ét, meg a 8 gomb sem mindig használható ki).
Bill: A Kolink billentyűkről mi a véleményetek? Láttam egy egyszerű feketét, ami külsőre szép volt, de nem tudom, találkozott-e már valaki élőben vele, esetleg használta-e már valaki?
Kösz a válaszokat, már ha válaszol valaki. -
Skica
őstag
Creative Optical 3000 3350.- ft áfásan, 800DPI és nagyon jó játékok alatt.
-
ATI
senior tag
Biztos az én készülékemben van a hiba, de óckodom az A4Tech egerektől. Sztem gagyik
Én egy 700 Ft-os Maxxtro egérrel kezdtem, utána ms intellimouse-om volt, aztán Logitech (több, mint 3 évig használtam ezt az egeret), és most megint ms (7-8 év alatt).
Nekem az az érzetem az a4tech-ről, mint egy kínai piacos cipőről. Eccerűen koppintás némelyik egere és ez engem zavar.
Ez szigorúan magánvélemény, persze. -
Zoltán
őstag
Volt kb. 4 féle márka a kezem között az A4Techel együtt. A Geniusokkal csak rosz tapasztalatom volt, mivel hamar elkoptak. Primax detto. De az A4Techet mind kényelemsek/kézbesimulóak voltak és sokáig bírták. Játékra használtam majdnem mind. Persze nem azt írom, hogy ez a márka minden esetben tökéletes és csak ők nem képesek selejtet gyártani, de nekem csak jó tapasztalatom volt több A4Techel, ellenben más márkákkal.
Ui.: DTK -val se volt gondom...
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
Bővebben: link
A második az. -
Latyakos
aktív tag
Én lecseréltem a btc egerem egy ms 3.0-ra de még mindig lelőnek ut alatt párszor.
Aki szvsz nem hardcore gamer, és nem steelpadon s egyéb nyalánkságokon tolja az egerét, az annyira nem veszi észre gondolom a különbséget.
Csak a megbízhatóság számit innentől. -
darzon
csendes tag
játékosoknak üzenem hogy A4Tech -ek nem érdemes venni, mert game-hez fos az optikája
-
ATI
senior tag
Na, nekem is Intellimouse Explorer 4.0-ám van és teljesen elégedett vagyok vele. Előtte volt 1.1A-m is, de nekem az túl könnyű. Ha egeret veszek, akkor elsősorban az a döntő, hogy játékban tudom-e majd használni. Főleg Quake3-mal játszom, ezért fontos a pontosság is.
Még nem szoktam meg játék alatt, de alakul. Engem, személy szerint nagyon emlékeztet az alakja a régi Logitech Mouseman Wheel-re. Ilyenem is vanEngem főleg ezért fogott meg az új ms egér. Sajna sokkal könnyebb, de annyira tetszik, hogy inkább szenvedek vele játék alatt, meg úgyis egyre kevesebbet játszom
Logitech Mouseman Wheel : Bővebben: link
Intellimouse Explorer 4.0 :
Szal, összességében nekem ennél jobbabb egeret nem tud mondani senki. Megfőzőtt
Ja. és anno a logitech egerem 11+fa volt -
klepto
addikt
Sajnos a DTK nem kapható ahol lakom
Akkor marad a Microsoft. És köszi a segítséget -
klepto
addikt
Találtam egy igazán olcsó: 3600.-Ft-os a4tech optikai egeret, 2 görgő, 5 gomb, a doboz szerint 800dpi.(pontosabban 800 cpi-nek van írva a felbontás...)
A tipusa a4tech WOP-49.
Ez feltünően olcsó a többihez képest, vajon annyira sz@r is mint amilyen olcsó
[Szerkesztve] -
Jester.c
aktív tag
Ehhez mit szólsz? nekem begyött
nálunk 3.3k
Ha volt már róla szó vagy a logitek verzijóról bots
[Szerkesztve] -
sequator
senior tag
nekem Genius NetScroll+ Eye van lassan egy éve, és meg vagyok elégedve vele az AMPben bruttó 2240 Ft van piros meg kék színben
Sautia -
Arhel
senior tag
Sztem inkább 1.1A-t vegyél >> ebben az árkategóriában a legjobb vétel >> jó driver, nagy pontosság, q3-ra ill. cs-re tökéletes szal a többi játékra is!
Bal-Jobb kezes, könnyű, 5 gomb ami mind beállítható, usb vagy ps/2-n használhatod! Én biztos ezt vennék (már csak azért is mert ilyenem volt)
-
dante3
addikt
Nekem egy Xtensions optikai egerem van, 5 gombos,görgős és több,mint egy éve használom! Tökéletesen mükszik játék közben is! Media Marktban vettem 3990ft-ért anno!
Típusa: xtensions xm-151 /usb-ps2 /.
-
A4TECH re még egy szavazat.
én is wop49et használok...bár az én dobozomon swop35ként van feltüntetvede a forum elején volt egy link és egerem ugyanolyan!
szoval egér marha jo ha bedöglik tuti ilyet veszek ujra...könyen mászik...pontos...eccerüen szuper...és olcsoo. -
klepto
addikt
A drágábbik egér is 8k körül van a Microsofttól
Egyébként az alsó árkategóriában a Samsunkg 2600.-, vagy a Microsoft 3700.--ért éri meg jobban? Esetleg spórólja a drágább microsoft rágcsálóra? -
Trak
addikt
Amiről Te beszélsz, aminek oldalra is mozhgatható a görgője, az az Intellimouse Explorer 4.0.
Az a legújabb. Olyat nem kapsz, csak 7-8 ezer fölött.
Ami csak 3 gomb+görgő, elvileg az a az az 1.1A lenne, de az meg 3 gombos, a görgővel együttSzóval nem tudom.
Elvileg az 1.1 az ami 5 gombos görgővel együtt. Azért elvileg, mert nekem mondjuk ilyen van, de erre alul 1.1A van írva
Szerintem már a Microsoft sem tudja mit adott ki -
klepto
addikt
A legolcsóbb Microsoft az akkor lehet, hogy nem az 1.1A-s, hanem csak 1.0-ás
Mindenesetre nem úgy néz ki, mint a tesztben, hanem sima fehér, a seggén nincs világító ablak és csak 3 gombos + görgős (a 3. gomb a görgő lenyomva).
A drágábbik, a seggén is világít, két gomb felül, + a görgő lenyomva a harmadik, és 2 gomb oldalt. A görgőlye oldal irányba is elmozdítható, vagyis nem csak görgetni és lenyomni lehet, hanem jobbra-balra nyomkodni is
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam -
Trak
addikt
válasz
Phantom Lord #68 üzenetére
Na igen abból is van, de az nem a klasszikus 1.1, amit CS hez sokan használnak. Ha jól tudom
Intellimouse Optical elvileg az ''igazi' 1.1-es.
És igen, ez 5 gombos a görgővel együtt. -
Yutani
nagyúr
Bedobok egyet. ami nekem van:
A4Tech Office 8K
Itt van e: Bővebben: link
Szerintem jó kis egér, és 5.000 körül kapható. A PH! teszten is jól szerepelt. -
klepto
addikt
Na találtam 3 egeret, amin filózok:
Samsung 2600.-Ft
Microsoft 1.1A 3700.-Ft
Microsoft 5.0 (5 gombos) 7990.-Ft
Az utolsó egerecske csak akkor, ha tényleg megéri az árát, a Samsungórl meg itt mondta valaki, hogy az is jó.
Szóval ebből a háromból melyiket vegyem? Mást már ne ajánljatok, ezek a legszinpatikusabbak -
csabicsepp
aktív tag
nekem egy fekete logitech m-bj69 egerem van, usb-s, ps2 átalakítóval.
Kicsi, kézreeső, kb 5000 ft volt. Viszont nagyon kemény a gombja, nekem kb. 2-3 hónap után ízületi gondjaim lettek az ujjaimnál. Most csak a notebookhoz használom, ha nagyon kell....azóta nem fáj az ujjam...
Egy tresco-s samsungot néztem ki...2990 és nagyon kényelmes, jókat hallani róla. -
Flashy
veterán
a temaindito kerdesre a valasz marha egyszeru. bemesz egy tetszoleges boltba es megkerdezed mennyiert van a legolcso ps2-es optikai eger. aztan megveszed. ps2 vagy usb kizart hogy lassu legyen. nekem logitech bj-58 van, fekete, allatul is nez ki meg jo is es hasonlo modszerrel vettem. szerintem egyetlen amit nezz meg hogy ne olyan legyen aminek a tetejen a logo is vilagit mert az idegesiteni fog. nemtom melyik tipus ilyen, probaltasd ki.
-
darzon
csendes tag
bakker, probald ki őket és meg tudod, logi meg ms bol valasz..
[Szerkesztve] -
darzon
csendes tag
hány ilyen Topic lesz még?
-
klepto
addikt
Na megnéztem az egereket, de nem vettem semmit. A Microsofttól 2 egér is volt, az egyik 4990.- ez sima fehér optikai egér 2 gomb+1 görgő, és az egér aljára szitázva a név, a másik pedig az itt is emlegetett, picit nagyobb, 8990.- aminek a hátulján van a pirosan világító érdekesség. Amit láttam, de nem tudom, hogy ki gyártja, az a Hama egere 500dpi-vel, és az alja úgy nézett ki mint a DTK, csak nem volt utalás rá sehol. Ez 3690.-Ft volt, 2 gomb 1 görgő, és volt belőle 5 gombos is 3990.-
-
Arhel
senior tag
válasz
zsoltee10 #56 üzenetére
Hát nem tom ti miért vagytok annyira oda 4.0-ért >> nekem nem jött be!
Nekem az 1.1a sokkal jobban tetszett, nem tom ezvhogy nem az igazi > formás meg minden, de pl.: a götgője egy hulladék, nah de mind1
Olcsóért egeret: akkor az #5 +1 szavazat, maúgy meg mx510-et mindenkinek -
-
szval!
Szerintem ez király egér és mindössze 2500 huf-ba kerül:Samsung oms3pb
link:http://www.complix.net/catalog/popup_image.php?pID=165 -
klepto
addikt
válasz
zsoltee10 #45 üzenetére
Köszike, de én is újat akarok. Mint írtam, nekem 2 évet bírt ki a Geniusom, és ebből a megfontolásból nem akarok használtat. Annyival nem adod olcsóbbal, hogy a postaköltség mellet is megérje
Sajnos a távolság sokszor akadály
A másik ami gond, hogy játszani szeretnék, de egy gombot izomból lenyomni, és talán minden 3-ra be is veszi, így nem lehet, és a posta nem ér ide holnap estére
Röviden sürgős az új egér....
De mégis, mennyi, hátha mást érdekli -
zsoltee10
addikt
Klepto én is a BJ69 Logitechre szavazok, és van is nekem 1 eladó.
most cseréltem le egy 4.0 Mocrofos egérre, mert annyira kényelmes, hogy meg kellett vennem. -
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #43 üzenetére
Csiklótámasznak nem tudom ti mit használtok de én a ....
) Freudi elszólás ugyebár, akinek az jár a fejében de másról beszél az elszólja magát. Szal sztem a csilivili billek
1. hamar beszarnak
2. ált. kényelmetlenek
3. drágák
4. rosszak a gombok (nehezen nyomódik, nyikorog, nem egyenesen megy be -> akad)
brrr. Olcsóé 800-1200 ft. az a zsirsag. -
klepto
addikt
Akkor valszeg Mikrosoft egerem lesz amit holnap veszek
Valahol láttam egyszer egy illuminátoros billentyűzetet, ami folyamatosan kéken világította meg alúlról a gombokat. Arról nem tud valaki, hogy létezik-e belőle Magyar nyelvű, és hol lehet olyat venni? Nem kéne a villanynak folyton égnie -
Esmein
nagyúr
Ki mondta hogy nem windowst használok ?
Egyébként az opengl-es játékok gyönyörűen a d3d kivételével pedig majdnem minden lefut linuxon. Hálozatban előre hátra bőrözi win-t
Jó az, XP óta win se rosszalkodik. Ráadásul ez a májki egér. Kezdem megszeretni a céget.
Mod.: Win alatt a linuxos cuccok egyáltalán nem futnak le. Akkor az is fél oprendszer ? Á nem.
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
válasz
bolondember #36 üzenetére
Nalátod
Egyébként kíváncsi leszek, hogy mikor jut eszébe valakinek egy Windowsal teljesen kompatibilis, de attól szebb, és stabilabb oprendszert csinálni, ami még ráadásul olcsó, vagy ingyenes is. A Linux nem rossz ötlet, de nem kompatibilis a Win-el, és a Win-hez írt szoftverekkel/driverekkel, innentől kezdve nem használható teljes értékű oprendszerként -
Esmein
nagyúr
ylazsum men gima tzodniw kezsev men lp nÉ.
Májki egérért kifizetni 8500-at pl szerintem nem volt botorság. Nagyon jó vásár volt ez a 4.0 exsplojler cini. -
klepto
addikt
válasz
bolondember #33 üzenetére
Windows, Office, stb...
-
-
Ijk
nagyúr
MS wheel mouse optical 1.1a hány dpi-s?
-
klepto
addikt
LÁMA off
Az álltalatok emlegetett DPI érték megegyezik azzal a számmal, amit valahol olvastam, hogy 12000pozícionálás/mp
Ha igen, akkor ez a 12000 hány DPI értéknek felel meg?
LÁMA on -
M@trixfan
addikt
Nemrég segítettem egyik volt csaj osztálytársamnak egeret venni. Fontos volt, hogy olcsó legyen. Egy 3600 Ft-os PS2 Genius NetScroll+ Eye Ruby lett. Jó fogása volt. Mondjuk 400 dpi-s mint utólag megnéztem, de egy 800 dpi-s Geniusnak jó ár-érték aránya van.
-
ody42
senior tag
A DTK optikai egeret én is tudom ajánlani... low-end kategóriában a legjobb
-
VladimirR
nagyúr
valahol itt a ph!-n olvastam egy hozzaszolasban, hogy ha a ms csak hardvert gyartana, mindenki imadna a ceget...
ha a neve miatt nem vesyel meg egy - egyebkent jo minosegi termeket - akkor megerdemled, hogy vegyel ugyanannyiert gagyit, vagy ugyanolyat meregdragan
az egerei tenyleg jo minoseguek, es megfizethetoek
a logitech cuccai inkabb a fanatikus gamereknek valok, kisse huzos aruk miatt (10+k), viszont ritkan elvetve lehet talalni a fent linkelt dtk-hoz hasonlokat
nekem is ilyesmi van, csak nem az atcimkezett dtk, hanem az eredeti logitech van rairva, a tipusa bj-69
kapni meg itt lehet: Bővebben: link
az eger usb-s, van hozza atalakito 400dpi (asszem), es jatek alatt igen jol megalja a helyet (q3-ban pedig rangatom rendesen)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nekem 4.0-am van. A gorgot szokni kell , az optikajat meg képtelen vagyok meghülyíteni. Nem lehet egysze5rűen. Nem bírtam olyan gyorsan ráncibálni h ne reagáljon. A microsoft hardverek azok jók. De tényleg megérik az árukat.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #20 üzenetére
de vegye csak meg aztán gó tó praktiker
és vegyen frankó 1200as csiszoló papirt és szegye le róla az MS feliratot... bááár igy már 5500Ft-lesz
és szitázatlan ráadásul
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
OFF?
aszonta a csabi(ott eladó) hogy 8alatt lehetetlen
Pixelbe vegyek inkább 4.0?6.700Ft
apámmal minden szombaton a bajza u. felé megyünk -
klepto
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Igen, de még az egerem megvételével is Billy fiúnak a vagyonát gyarapítsam
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
alvin csepelen nem tudol olyan boltot ahol olcso az 1.1???
a plázábba pl 9k az 1.1!!!! -
Viktor77
titán
Az az egér amit Calogero belinkelt egy OEM logitech egér átszitázva. Boltban olyan 2600-ért kapható a sima, nem átszitázott változat.
-
klepto
addikt
Na tényleg kell új egeret vennem
Szétszedtem, kipucoltam, de kiugorva, letörve semmit nem láttam
A gomb megnyomásával hallom, hogy kattog, vagyis kapcsol a mikrokapcsoló, pontosabban benyomódik a gomb a tetején, de nem mindíg zárja az áramkört
Úgyhogy tényleg új egér kell, vagy vegyek egy mini mikrokapcsolór?Ez a sok eséstől mehetett tönkre, vagy egyszerűen elöregedett, elhasználódott, esetleg a kettő együtt? Nagyjából 2 éves
-
Nekem A4-Tech WOP-49 -em van. Meg vagyok vele elégedve, főleg az árához képest (3000Ft).
optikai, 2scroll, 5gomb -
Calogero
addikt
Brutto 3600 -
bolondember
MODERÁTOR
Nekem Genius Netscroll+ Eye -om van 1,5 éve, meg vagyok elégedve vele, jó, semmi gáz, s csak 3,5 k volt amikor vettem.
-
klepto
addikt
válasz
SotetMersant #2 üzenetére
Link, kép, tipusszám, fellelhetőség?
Ennek elég gyors a jelátvitele? -
klepto
addikt
A topic címe lehetne a topiknyitó kérdés is. Elsősorban játékra kellene, egy gyors válaszidejű egerntyű. Ami fontos, hogy optikai legyen, mert utálom a golyósat, és kényelmesebb is az optikai, ill. olcsó legyen. Tökéletesen megfelel egy ''hagyományos'' PS2-es csatlakozású, mivel a jelenlegi Genius egeremhez már régen vettem PS2-es hosszabító kábelt, csak már annyiszor leesett, hogy a bal egérgomb nehezen reagál. Most kezdett el vacakolni, miután ismét leesett. Az is fontos, hogy sok esést kibírjon, mert naponta minimum 10x zúg le a fotelom karfályáról, kb. 80cm magasból
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest