- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
válasz
Tikakukac #92097 üzenetére
Félreértesz, nem ragaszkodok hozzá, csak pár ismerősömnek van/volt lenovo notija, asztali, amikor használtam, kipróbáltam nekem tetszett, és vannak esetek amikor ugyan azt a hardvert adja, mint egy HP/Dell esetleg olcsóbban.
Ha csóróbb vagy az átlagnál, akkor pedig igenis kicentized azt a +/-10-20 ezret is, mert számít, elvégre keleten vagyunk.
A 2 típust és márkát írta, azok közül ajánlottam a 'szerintem' jobbat.
Az a bajom egyedül, hogy ha valaki egy kicsit olcsóbb terméket ajánl, és nem azt írja hogy +xxx ezer és vegyél jobbat, akkor biztosan irreleváns az érvelése, hiába csak annyi pénzed van rá, amennyi.
Az érvek/ellenérvek pedig szintén személyes tapasztalatok alapján születnek. Volt egy haverom aki fél éven belül 10x gariztatta a samsung winyóját, nem akartak neki adni másikat ugyan olyan árban, az első WD amit utána vett már 2 éve jó neki. (Ő pl. soha nem fog többet samsung winyót venni, vagy SSD-t sem.).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged