Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsa31
csendes tag
válasz Bl@tty #140359 üzenetére
Szia, tied mar megneztek pixelgarisan valaki masnak, gondolom nem ment at, ettol meg eladhatjak. Foliat, ha van, szerintem ahhoz le is kell szedni.
Allj el a vasarlastol, rendelj egyet pixelgarival ehelyett.
Jartam hasonloan, bontott dobozt nem is veszunk at. Sok sikert, barhogy jartal el!
-
ViZion
félisten
válasz Bl@tty #140359 üzenetére
...ott lehet kérni pár ezresért extra pixelgaranciát amúgy. De ha nem céges vásárlás, akkor el is lehet állni 14 napon belül. Szabvány szerint az még hibátlan, mezei garival elhajtanak ilyenkor.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
aginor
veterán
válasz Bl@tty #140083 üzenetére
Ok, így már jobban értem a dolgot. Sanjos a 34" jelenleg QD-OLED tekintetében kicsit senki földje, mert csak 175Hz-es gen1 panelek léteznek (ezalól a Samsung kivétel, mert mintha nekik lenne frissített paneles verziójuk a G85-ből). A nagyobb méretű (talán 39"-tól felfelé) panelek esetében van újabb gen. Emiatt ezen kijelzők esetében én megnézném, hogy mit tud a WOLED, azok gen2-esek, ha jól rémlik de majd az okosok kijavítanak ha tévedek. AZ Acert most én is elolvastam és valóban nem valami acélos. Viszont a színeket érintő hiba szoftveres, így elképzelhető, hogy azóta javították, ennek utána lehetne nézni. Viszont a fényerőben szerintem nem nagyon lesz változás.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz Bl@tty #140067 üzenetére
"Gigabyte, Corsair, Acer és Philips modellekről nem teljesen pozitívak a vélemények" - ez miben nyilvánul meg? Nekem mondjuk pont az MSI nem szimpatikus a FW trükközése óta/miatt. Nekem egy Gigabyte típusra esett a választásom mert SDR-ben az biztosan tudja a magasabb fényerőt és a változó minőségű HDR támogatások miatt szerintem ez nem hátrány (és igazam is lett). Közel sem tökéletes, de nincs vele komolyabb bajom sem igazából.
Beégés: a legtöbb gyártó mostanra írásban is kiterjesztette a garanciát a beégésre, így emiatt egyre kevésbé kell szerintem aggódni. Ha a Samsung nem írta le a te típusodat, akkor még meg lehet próbálni tőlük kérni egy erre vonatkozó írásos állásfoglalást. Ha ezt nem adják meg, akkor valóban jobb elengedni a kérdést és venni olyantól, akinek ez nem esik nehezére.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
twenty17
csendes tag
válasz Bl@tty #137553 üzenetére
Én közel azonos "bajban" voltam pár héttel ezelőtt Végül a MAG-et vettem, mivel szerintem nem éri meg azt az extra "prémiumot" az MPG a MAG-el szemben, illetve alzán kívül nem is látni sehol, hogy elérhető lenne, és a különbség óriási árban (~160k).
A MEG nálam alapból nem volt annyira a terítéken, főleg az OledCare 1.0 miatt, illetve ha már van opció az aktív/passzív hűtésre, inkább választom a passzívot
A text clarity meg szerintem ember függő, sok ember írja hogy zavaró a 1st gen oled paneleknél (34" UW monitorok csak 1 illetve 1.5gen azaz a 240hz panelekkel vannak jelenleg), viszont sok embernek fel sem tűnik egyáltalán. Ilyen vagyok én is szerencsére
Annyi kivetni való van, amit olvastam több helyen is, hogy elvileg ha a VRR-t bekapcsolod, akkor az OledCare 2.0 funkciói nem működnek, azaz magától kikapcsolódnak. A sima 1.0 funkciók mindig bekapcsolva vannak. Viszont nálam +1 reddit posztot is találtam erről, hiába van bekapcsolva a VRR, minden OledCare funkció 24/7 bekapcsolva marad. Nem tudom hogy ez végül szoftveresen meg lett oldva, vagy bug hogy bekapcsolva marad valahogy, vagy végül is mi történik
+2 hete van meg, és gyönyörű, nagyon szép képe van. -
MODERÁTOR
válasz Bl@tty #137553 üzenetére
A text clarity miatt nagyon fontos sztem, hogy semmiképp se 1st gen oled panel legyen. Nálam volt egy 27-es asus rog modell és pocsék volt az olvashatósága pedig nem alsópolcos termékről beszélünk. Azóta már megnéztem az AW 3225QF-et és most a Giga Aorus FO32U2-t amikben már 3rd gen panel van és sajnos ég és föld a difi.
GIGABYTE MO34WQC2 monitor esetleg? [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Brekk
addikt
válasz Bl@tty #72192 üzenetére
Nehéz kérdés, ha eddig tn paneled volt, akkor inkább az XB241, nem tudom van-e a fórumon olyan akinek kalibráltam, de jól beállítva eléggé rendben van az a monitor. PErsze a VA jobb betekintésre, de jóval lassabb.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest