- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
asha07lcc
tag
válasz #42706048 #27431 üzenetére
Ha gondolod és Bp vagy környéke ránézünk akár a mai napon és megmondjuk mi a hibája. A gép adatait légyszíves küldd el és a gyári számát privátban. Tudni kell melyik Pana disztribútortól érkezett bár mindegyiknél jogosultak vagyunk a garanciális beavatkozásra. Kérünk egy elérhetőséget is(tel szám) szintén privátban vagy az adatlapunkon szereplő email címre. A beavatkozás , diagnosztika garanciális esetben díjmentes. Telepítési hiba esetén fizetős.
-
netpok2
csendes tag
válasz #42706048 #27431 üzenetére
Ez esetben öröm az ürömben, hogy legalább nyáron lesz mivel hűtened.
Amúgy majd a szakemberek megmondják, de én amit láttam service manualt ott általában kb 15-20 perc volt a hard limit a defrost módra, Ha addig nem sikerül leolvasztania akkor visszaáll fűtésre/hibával leáll. Sajnos a tiédhez tartozó manualban ennyira nem volt részletezve.
Ugyanitt, akinek van service manualja Daikin FTX35J3(V1B)/RX35K(5V1B9) kombóhoz az dobjon már meg vele, mert égen földön kerestem már, köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Flair Signature
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával