-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pandabarat #28167 üzenetére
Akcióktól függ.
-
ryke1
tag
válasz
Pandabarat #28167 üzenetére
En nem a mini-rol beszeltem!
-
ryke1
tag
válasz
Pandabarat #28164 üzenetére
Nem tudom, talan csak ez:
SAMSUNG NX300 BLACK Sensore 21 Megapixel - Wi-Fi - GPS - NFC
SAMSUNG EV-NX3000 BLACK Sensore 20 Megapixel - Wi-Fi
Szerk:
igazatok van, egy nullat elneztem, bocsi
-
nrc
tag
válasz
Pandabarat #27444 üzenetére
Eredetileg emiatt a kérdés miatt merült fel a nikon 1 s1, mint alternatíva, ez pedig beltéri és sportfotó.
Erre utaltam, hogy a samu nx mini miért nem lett volna alternatíva arra a célra.Tehát annak a hozzászólásomnak az előzménye amire válaszoltál sokkal régebbre nyúlik vissza, nem ahhoz a beszélgetéshez kapcsolódott ami éppen zajlik, csak kicsit megkésve reagáltam egy hozzászólásra.
-
válasz
Pandabarat #27454 üzenetére
Szegény néni arca tele van túlélesítési hibákkal. Mit nézzek rajta ezen kívül?
Az S1-nél jobb, ezen nincs vita. Az XZ-2-nél csak annyival, hogy nagyobb a felbontása, emiatt nem olvasható a felirat olyan jól.
-
válasz
Pandabarat #27444 üzenetére
Ott van alul az Olympus XZ-2. [link]
Az XZ-2-nek 2fé-vel fényerősebb az optikája, annyival vissza is vettem az ISO-t, rögtön nem hasít az NX Mini.
(#27445) Vyndree
A RAW zajszűrés állítható? Mindjárt megkeresem a kézikönyvben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest