Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
az acél atommerev tud lenni
Ez a céla fém plate adott esetben szépen tud pengeni
Jelenleg egy 0% zsírt tartalmazón klattyogok amit tömény isoproplyllal mostam ki. Mondjuk kényszerből, kiforrasztani meg nem fogom zsírozás kedvéért. Szóval én süket vagyok, sokat flexeltem, mármint sarokcsiszolóA Zoom TKL -t néztem, baromira nem tetszik a hátulja, iszonyú hivalkodó, nulla elegancia meg letisztultság (ezt valóban kihagytam előző felsorolásomból). Minőségben miben tudna többet?
Hát, ez meg számomra kb. "vallás kérdése" egyelőre, Cherryt nyúzok szumma 15 éve kb, soha 1 sem halt meg, Gateron meg új meg klón, szóval ja.. De gondolkodom más extrém kapcsolók kipróbálásában, aztán időhiány miatt valszeg ott fog megrohadni benne a Gateron Brown amivel jön és ha beszarik kap Cherryt és viszlát
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest