Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • molnarpeter

    nagyúr

    válasz Dávid.90 #188962 üzenetére

    Fiatalabb autónál kisebb a kockázat, gyári garival mindegy, hogy magánszemély vagy cég az eladó. Egyéb esetben egy korrekt cég/kereskedő eladónál könnyebb érvényesíteni a jótállási igényt, de ez nagyban függ a konkrét helytől. Néhány esetben lehet extra garancia biztosítást kötni bizonyos meghibásodásokra, ami a törvényi kötelező intervallumnál hosszabb időre is érvényes lehet.

    Mondeo mk5 esetén 2.0 TDCI, kézi váltóval ajánlott szerintem. Hirtelen ami eszembe jutott, hogy nagynyomású pumpa tömítés szokott elkezdeni ereszteni, nem kell tőle megijedni, viszont érdemes megpróbálni amiatt alkudni :D ha látványosabb kezd lenni a szivárgás, akkor egyszer ki kell cserélni (és pl loctite 574 használatával összerakni).

    Napi inga miatt szerintem egy Ampera/Volt érdekes lehet. Akkuval gyakorlatilag soha nincs baj, viszont van egy csomó kedvezmény, és töredék összeget jelent otthon tölteni a tankoláshoz képest - hátrány, hogy minimum udvar kell, vagy jobb esetben garázs. Ennyiért már kapni épkézláb példányokat, Auto van Beuwenn kínálata érdekes lehet (ilyesmikre specializálódott kereskedő).

Új hozzászólás Aktív témák