- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
membrandj #61080 üzenetére
24/7-et úgy értettem, hogy nem csak egy benchmark erejéig hajtanám a procit. Videó vágás/szerkesztés/renderelés a fő szempont, játékra elég a mostani is.
Közben nézegettem a kínálatot, valszeg egy ASRock Z77 Extreme4 + 3770k lesz a befutó.
Köszi neked is meg a többieknek is a javaslatokat !PSN: ne0teric_sAN
-
Neoteric
addikt
Hali
i5 760-ról váltanék kicsit feljebb. Kérdés h 1155 vagy 1150?
i7 3770(k) vagy i7 4770(k) menne bele, k-s procik esetén léghűtéssel 24/7-ben 4.6ghz környéke jó lenne ha működne. Hallottam, hogy a 4xxx forró fejű, de olyat is, hogy csak az első szériások, mert hogy utána már normálisabb pasztát kentek rájuk. Erről ti tudtok valamit?
Új és használt egyaránt játszik, leginkább természetesen az lenne a legjobb ha lenne aprón eladó lap+proci páros kedvező paraméterekkel (a 2 együtt 100k körül), de perpill sajna nincs, így érdekel az is h újonnan mit vennétek.Első körben ennyi.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Neoteric
addikt
Sziasztok!
Egy éjjel-nappal üzemelő elsősorban, letöltést-feltöltést bonyolító konfig kéne nekem, lehető legjobb ár/érték aránnyal.
Tehát kéne egy CPU&GPU integrált alaplap, némi memória, jó nagy vinyó, meg egy lehetőleg kicsi, táppal ellátott házikó. Nem tudom Intel vagy AMD megoldás éri-e meg jobban. Nyilván amelyik többet ad az áráért azt veszem. Jó lenne azért, ha az integrált gpu elboldogulna az 1080p-s tartalmakkal.
Árat nem írok, lényeg, hogy lehetőleg költséghatékony legyen a dolog.Előre is köszi a javaslatokat
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
- Asztali PC V3 , i7 6700 , RX 5600 XT , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- RPI 4 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest