- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Yamaha R1 #8011 üzenetére
Dell 2005FPW-m van, papíron 16m-os. Előtte 8ms-os 17es gamer samum volt (nem ugrik be a típusa, vmi 730 akármi, de nem olcsó szériás volt), semmivel sem lassabb nála. Nem mindegy az sem hogy tn-nél szürkéből szürkébe adják meg, míg pva/ipsnél a színes váltás majd annyi idő. Legalábbis normálisabb mostanában kapható ips panelosoknál is. eIPS valamivel lassabb, de játékra tökéletes.
-
MC Pite
veterán
válasz
szatocs #7994 üzenetére
Ez meg van, és az is hogy még a 2007WFPnél is magasabb a minimum fénye. Gondolom az enyém is ekörül van, mert már a színcsatornákból kell levennem hogy ne süsse ki a szemem... 2005WFP-nek még nem találtam meg mennyi a min. fénye...
A 21,5es tesójáé jó lenne, de még picit kisebbek a pixelei mint a mostanimnak, annál meg inkább nagyobbacska kéne... (meg a 72Hzes tuning sem tuti még a kicsihez).
-
MC Pite
veterán
Nem akarok több topicba szemetelni, de itt többen ismerik az egyik versenyzőt.
Dell 2005WFP-m nem mai gyerek, így lassan át kell adja helyét utódjának. Nem volt nehéz kérdés, legyen a 2209WA.
Hála az árfolyamingadozásoknak, 68000 magasságában trónol az ára. És mit látok? Hoppá, U2311H egy tizessel drágábban...
Displayport, 72Hz fullhdben, plusz egy col. Képponttávolsága olyan kb mint a mostanimé... ami szép, éles képet ad, csak öregszem, és kényelmes ha nagyobbak a feliratok már... ennyiből jobb a 22"on 1680.
Az öregről olvastam már pár tesztet, pont jó lesz a 2005 utódjának. Viszont az U22/23ról még nem találok olyan sokat; van olyan jó mint az öregebb tesó?
Ha másban nem rosszabb, akkor a pixelmérettel már megbirkózom, csak nem hallottam semmit az újakról; ezért kérném a segítségeteket!Ja, HD3870enem van, úgyhogy játékra már az 1680 is karcos(meg alig játszok), de szerintem a nem natív felbontásokkal sem lesz csúnya (0,26os pixelméret ugye).
szerk: majd elfelejtettem, hogy szempont hogy eléggé LE lehessen venni a fényerőt...
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest