Keresés

Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz Yamaha R1 #8011 üzenetére

Dell 2005FPW-m van, papíron 16m-os. Előtte 8ms-os 17es gamer samum volt (nem ugrik be a típusa, vmi 730 akármi, de nem olcsó szériás volt), semmivel sem lassabb nála. Nem mindegy az sem hogy tn-nél szürkéből szürkébe adják meg, míg pva/ipsnél a színes váltás majd annyi idő. Legalábbis normálisabb mostanában kapható ips panelosoknál is. eIPS valamivel lassabb, de játékra tökéletes.

• MC Pite

veterán

válasz szatocs #7994 üzenetére

Ez meg van, és az is hogy még a 2007WFPnél is magasabb a minimum fénye. Gondolom az enyém is ekörül van, mert már a színcsatornákból kell levennem hogy ne süsse ki a szemem... 2005WFP-nek még nem találtam meg mennyi a min. fénye...

A 21,5es tesójáé jó lenne, de még picit kisebbek a pixelei mint a mostanimnak, annál meg inkább nagyobbacska kéne... (meg a 72Hzes tuning sem tuti még a kicsihez).

• MC Pite

veterán

Nem akarok több topicba szemetelni, de itt többen ismerik az egyik versenyzőt.

Dell 2005WFP-m nem mai gyerek, így lassan át kell adja helyét utódjának. Nem volt nehéz kérdés, legyen a 2209WA.
    Hála az árfolyamingadozásoknak, 68000 magasságában trónol az ára. És mit látok? Hoppá, U2311H egy tizessel drágábban...
    Displayport, 72Hz fullhdben, plusz egy col. Képponttávolsága olyan kb mint a mostanimé... ami szép, éles képet ad, csak öregszem, és kényelmes ha nagyobbak a feliratok már... ennyiből jobb a 22"on 1680.

Az öregről olvastam már pár tesztet, pont jó lesz a 2005 utódjának. Viszont az U22/23ról még nem találok olyan sokat; van olyan jó mint az öregebb tesó?
    Ha másban nem rosszabb, akkor a pixelmérettel már megbirkózom, csak nem hallottam semmit az újakról; ezért kérném a segítségeteket!

Ja, HD3870enem van, úgyhogy játékra már az 1680 is karcos(meg alig játszok), de szerintem a nem natív felbontásokkal sem lesz csúnya (0,26os pixelméret ugye).

szerk: majd elfelejtettem, hogy szempont hogy eléggé LE lehessen venni a fényerőt...

Aktív témák