- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgary
csendes tag
válasz
yodee_ #22357 üzenetére
Kész, siker. 7.15.2 fent a hap ac2-n. Igazából simán végigment, most várom, hogy ne történjen meg, amit páran írnak, hogy 1-2 hónap után a kernel behal és nem tud beboot-olni a router.
Ilyenkor írtak, hogy backup-olni a korábbi verziójú routeros-re tudtak netinstall segítségével.
....remélem itt nem lesz ilyen.
IP>Firewall>Address-lists:: Cloud DNS felvétele működik ismét, igaz kis késéssel frissül a külső IP értéke a listában. -
vgary
csendes tag
válasz
lionhearted #22348 üzenetére
Hát nekem max úgy ment fel, hogy a update-hez érkező wireless package nélkül települt, de még utólag sem sikerült belőnöm a wireless-t hozzá. Így gondoltam várok, és mivel most a 7.15 kint van annál elég ígérkező release notes-ot olvastam e téren. Majd lehet nekülök megint.
-
vgary
csendes tag
Gondoltam, hogy én is upgrade-elek de a hap ac2-nek a csodddálatos tárhelye a 7.13/14,X-et sem engedte mert nem fért rá. Most hallottam valamit optimalizáltak a wifi package méretén... de nem merek kockártatni épp.
Az előző 2 upgrade-et is szívtuk, elég sok backup restore ment mostanában... -
vgary
csendes tag
Nálam igazából a 7.12.1 óta olyan bajom van, hogy az IP Cloud (DNS) értékét én korábban egy address-list-hez adtam hozzá, ami magától frissült, ha új külső IP-t kapott a kis dns szolgáltatás. Nos, a 7.12.X óta ez az address-list bejegyzés nem frissül. Beragadt egy régi Cloud IP cím és nem lehet - még kézzel sem - frissíteni.
Se a reboot, se az, hogy másnéven de új address-list-et adok hozzá, ugyanazt a régi IP értéket látom, ahol beragadt ebbe.
Másnál nem volt/van ilyen?Pontosan itt állítottam be: IP -> Firewall -> Address lists
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest