Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
gurabli
üzenetére
Meg tudod tartani a mesh-t, ha a két eszköz képes rá csak AP mode-ban is.
Nálam mindkét Orbi csak AP módban megy, egyik kábelen rá van kötve az ax2-re, a másik pedig a Netgear Mesh-en csatlakozik az elsőhöz. És ebbe a másodikba még kábelen vannak dugva eszközök. A két Orbi között 2400-on megy a wireless backhoul. Mintha kábelen lennének összekötve. (Kb 6 méterre vannak egymástól két tégla falon át). Mivel jelenleg a két helyszínt nem tudom kábelen összekötni - majd felújításkor - emiatt a lakás két része Mesh-en csatlakozik egymáshoz. Stabilan megy évek óta. Korabban csak 870 Mbit-es volt két régebbi Orbi között a kapcsolat, de év elején update-eltem.
Ha nincs csak AP Mode az Asus eszközökön, akkor a beállításokban meg kell szüntetni hogy routerként viselkedjen: DHCP ki, tűzfal ki,...
UI. Most láttam, hogy közben megtaláltad a megoldást.

-
stopperos
senior tag
válasz
gurabli
üzenetére
Normál használat esetén nem lényeg, hogy az ether1 nincs benne a switch chipben, ha azt is LAN portnak akarnád használni, akkor nem olyan jó már.
7-es RouterOS óta van wireguard. Az L009 pedig 7.10-zel fog érkezni. Gyengébb eszközökön is 100/100-at lehet hozni wireguarddal, L009-nél szerintem 500/500 körül lehet a sebesség. Nem mértem még le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kicsi, erős, de nem bors
- Windows Insider Program
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold