- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tamarel #19266 üzenetére
Pont úgy, mint nagyobb cégek a publikus IPv4 tartományukat:
Ott egy jól beállított tűzfal és kész.Amúgy meg, a modern támadások úgyis arra mennek rá, hogy valamire kattintasz, nem a tűzfalat hekkelik kívülről.
Nyilván ha valaki tárva nyitva hagyja az ajtót, akkor lehet megtalálja egy script kiddie. -
kammler
senior tag
válasz
Tamarel #19266 üzenetére
Mondjuk most jut eszembe, azt nem tudom, hogy mikrotikkel használható-e, csak rávágtam hirtelen, hogy ad IPV6-ot. Nekem is csak úgy lett IPV6, hogy érdeklődtem telekomnál, vajon megy-e már élesben az IPV6 náluk. Erre a mikrotik első rúgásra kapott, osztott IPV6-ot mire hazaértem. Nem kértem, csak érdeklődtem, hát erre bekapcsolták. mondjuk ki lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest