- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Az Ulefone gyárában jártunk
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
user12 #11140 üzenetére
Mérlegelem a további lehetőségeket... jelentős költségnöveléssel, már kompromisszummentes megoldás lenne a CCR1009-7G-1C-1S+PC.
Hosszútávon gondolkodva még azt mondanám, hogy ésszerű beruházás... DE!!! benne van a pakliban, hogy a szolgáltató azt lépi majd, hogy csak egy aktív pppoe session lehet, és ad majd valami gyagyi ont-t egy darab 2,5-5 gigás porttal. Ekkor pedig cseszhetném az 500 dolláros routeremet, egy gigabitnél nem lenne gyorsabb az internetem. -
mrzed
senior tag
válasz
user12 #11140 üzenetére
Felmértem én is a router-ben rejlő lehetőségeket, korlátokat. Igazából én úgy kalkuláltam, hogy két porton jön be a két giga sávszélesség, ezeket pedig külön buszon lévő portokkal fognám össze. Kártyákat modullal együtt 45 dollárét találtam darabját, ennél nem hiszem, hogy találhatnék olcsóbban. Igazán nagy forgalom a nas-on lenne a torrentezés miatt. Mindhárom gépben már csak ssd-k vannak, a nagyban meg csak nvme-k. Ha meg le/fel kell rántani nagyobb adatmennyiséget a nas-ról, ne tartson már sokáig. Igazából ennél olcsóbb és használható megoldást rengeteg guglizgatás után sem tudtam összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő