- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danielnick
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést de talán ti tudtok nekem segíteni. Steelseries siberia v2-es fülesem van csak 3 pontos jack-el. Ahhoz ,hogy működtetni tudjam a mikrofont is meg a fejhallgató részt is vennem kellett egy elosztót, hogy a laptopom kezelni tudja őket külön. Ezzel eddig nem is volt semmi probléma tökéletesen működött. Most vettem egy asztali gépet Gigabyte z97p- d3 alaplappal meg egy Zalman z3 plus házat. Akárhova dugom be a fülest elosztóval vagy akár csak magába is elől vagy hátul maga a füles rész működik a mikrofon nem. Ha bedugom érzékeli ki is választhatom a programban , hogy mikrofont csatlakoztattam meg is jelenik a lejátszóeszközöknél és semmi hangot nem rögzít. Másik külön mikrofonnal próbáltam azzal simán megy. A laptopomon kifogástalanul működik szóval nem a mikrofon a rossz. Legújabb a gigabyte holnapjáról letölthető Realtek driverem van fent de próbáltam többet is ugyanazt csinálja. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest