Hirdetés
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Poco F7
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Na utánna néztem.
Nekem egy MS SQL SERVER 2000 Personal edition van. Ez gond nélkül fut az angol XP-m alatt.
Meglehetősen gyorsan. -
HEBI
senior tag
Utánna nézek nekem akkor hogy sikerülhetett. Angol Xp Profra raktam fel.
-
Superman
nagyúr
Igen, tökéletesen igazad van, már én is elolvastam a mellékelt helpeket és Windows2000 Advanced Server szükséges a futtatáshoz, mivel ez az SQL 2000 server Enterprise kiadás. Azt írja a Micrososft, ha Developer kiadás volna, akkor lehetne telepíteni XP alá is. Na igen a fejlesztés...
-
Superman
nagyúr
Tegnap sikerült egyre szert tennem és bizonyos fejlesztések miatt szerettem volna feltenni itthon XP alá. Gondoltam, ha Win2000 alatt működik, itt is kell neki. Sajnos nem. Mindjárt kidobta, hogy a szerver alkalmazást nem lehet telepíteni, csak a klienst, amivel ugye nem érek semmit. (azért kompatibilitási téren nem lehet panasz a Microsoftra...)
Ha van a közelben programozó, rendszergazda, fejlesztő,stb. akkor megkérdezném, sikerült -e valakinek telepíteni XP alá ilyen szervert. Patchelni se nagyon lehet, mert ami nem települ, azt ugye elég nehéz...:((((
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest