- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Na utánna néztem.
Nekem egy MS SQL SERVER 2000 Personal edition van. Ez gond nélkül fut az angol XP-m alatt.
Meglehetősen gyorsan. -
HEBI
senior tag
Utánna nézek nekem akkor hogy sikerülhetett. Angol Xp Profra raktam fel.
-
Superman
nagyúr
Igen, tökéletesen igazad van, már én is elolvastam a mellékelt helpeket és Windows2000 Advanced Server szükséges a futtatáshoz, mivel ez az SQL 2000 server Enterprise kiadás. Azt írja a Micrososft, ha Developer kiadás volna, akkor lehetne telepíteni XP alá is. Na igen a fejlesztés...
-
Superman
nagyúr
Tegnap sikerült egyre szert tennem és bizonyos fejlesztések miatt szerettem volna feltenni itthon XP alá. Gondoltam, ha Win2000 alatt működik, itt is kell neki. Sajnos nem. Mindjárt kidobta, hogy a szerver alkalmazást nem lehet telepíteni, csak a klienst, amivel ugye nem érek semmit. (azért kompatibilitási téren nem lehet panasz a Microsoftra...)
Ha van a közelben programozó, rendszergazda, fejlesztő,stb. akkor megkérdezném, sikerült -e valakinek telepíteni XP alá ilyen szervert. Patchelni se nagyon lehet, mert ami nem települ, azt ugye elég nehéz...:((((
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest