- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #351 üzenetére
más egérrel nem csinálja
8hónapig működött ,aztán jelentkezett a hiba. a korábbi egeremnél 6év után jött ez elő. ismerőseimnek mindnek 1 év után előjött sajna :Slejött az egyik talpa az egérnek és nem tudom hova lett. vásárolható valahol ilyen tappancs csak mert nem igazán találtam a google keresgélésnél
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #349 üzenetére
a gépem alig egy éves , más egérnél , usb eszköznél nem produkálta soha ezt a hibát tehát kicsi a valószínűsége, hogy csak ennél a típusú eszköznél generálná a hibát. szériahiba lehetséges, mivel többektől a környezetembe ugyanezt a tapasztalatot hallottam vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #346 üzenetére
kikapcsol alatt arra gondolok, hogy a led megszűnik világítani a kurzor megáll a windows pedig bippen hogy a hardvert eltávolították, majd mikor visszakapcsol ismét hogy újra csatlakoztatták. másszor nincs ideje bippelni vagy olyan is van hogy nem kapcsol egyáltalán vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB #342 üzenetére
igen sokszor szedtem már szét. az új egerem nekem is beton módon be lett csavarva, de találtam megfelelő méretű csavarhúzót, amivel erős nyomást gyakorolva megoldottam a problémát!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB #336 üzenetére
400 dpi. És ahogy írtad is, no driver + mousefix.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest