Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
más egérrel nem csinálja

8hónapig működött ,aztán jelentkezett a hiba. a korábbi egeremnél 6év után jött ez elő. ismerőseimnek mindnek 1 év után előjött sajna :Slejött az egyik talpa az egérnek és nem tudom hova lett. vásárolható valahol ilyen tappancs csak mert nem igazán találtam a google keresgélésnél
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
a gépem alig egy éves , más egérnél , usb eszköznél nem produkálta soha ezt a hibát tehát kicsi a valószínűsége, hogy csak ennél a típusú eszköznél generálná a hibát. szériahiba lehetséges, mivel többektől a környezetembe ugyanezt a tapasztalatot hallottam vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
kikapcsol alatt arra gondolok, hogy a led megszűnik világítani a kurzor megáll a windows pedig bippen hogy a hardvert eltávolították, majd mikor visszakapcsol ismét hogy újra csatlakoztatták. másszor nincs ideje bippelni vagy olyan is van hogy nem kapcsol egyáltalán vissza.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
igen sokszor szedtem már szét. az új egerem nekem is beton módon be lett csavarva, de találtam megfelelő méretű csavarhúzót, amivel erős nyomást gyakorolva megoldottam a problémát!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
superecneB
üzenetére
400 dpi. És ahogy írtad is, no driver + mousefix.
Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi