Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
schawo
üzenetére
Ugyanolyan beallitassal ment mindketto? Pl warming colors meg ilyesmi. Pl2nel hasznaltam, de em5nel elcseszett szineket hozott. De irhatnam az auto dinamika kontrolt, ami szinten osszevissza exponal em5on. Gyanitom a funkcioja hasonlo, csak eppen az em5 dinamikaja korberohogi a pl2ot.
Persze ettol van elteres, de nem egetvero, a lr pl teljesen mast hoz ki belole egy exportnal (a sonye jobb) - ha jo szineket akarsz, c1. Az olyszinek utana szurkeszoldnek tunnek majd, a lr meg doglottnek

-
madgie
titán
válasz
schawo
üzenetére
A PL1 meg fényévnyire van mondjuk az E-1, E-300 féle színektől

szerk: más, de rendeltünk pár SD karit és ez elég bitangnak tűnik ár/érték/sebesség arányban. Ócsó, 33 MB/s-sel írható, 87 MB/s olvasható (és jár hozzá visszaállító szoftver!). A hasonló árú Lexar (amihez több reményt fűztem ,annak idején a Nikonban szinte csak Lexarokat használtam) majdnem csak feleannyi sebességet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest