- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Flashy
veterán
én se mertem gondolkodás nélkül beletenni, mert nem emlékeztem rá hogy a gf2mx 4x-es agpt is tud. és vannak olyan alaplapok már ami 4x/8x agps és kisebb kártyát nem is tud fogadni, de ez meg nem volt teljesen egyértelműen leírva a manualban. de aztán gondoltam hogy a sebesség növelésével csökkentették a feszültséget, legfeljebb kevesebb fesztől nem indul el a videokártya, tönkre csaknem teszi az alaplapot. az alaplap adott volt, másik kártyám meg nem volt, ha ez nem megy akkor a videokártyát akár meg is sütheti az alaplap, nemtudom használni ugyse :)
-
Flashy
veterán
mitől van ez hogy a 8xos agp nem gyorsabb mint a 4xes? elvileg a sebessége gondolom duplája, ezekszerint nincs szükség annyi adat átnyomására az agp buszon hogy a sebességnövelés észlelhető legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest