- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Aktív témák
-
Flashy
veterán
én se mertem gondolkodás nélkül beletenni, mert nem emlékeztem rá hogy a gf2mx 4x-es agpt is tud. és vannak olyan alaplapok már ami 4x/8x agps és kisebb kártyát nem is tud fogadni, de ez meg nem volt teljesen egyértelműen leírva a manualban. de aztán gondoltam hogy a sebesség növelésével csökkentették a feszültséget, legfeljebb kevesebb fesztől nem indul el a videokártya, tönkre csaknem teszi az alaplapot. az alaplap adott volt, másik kártyám meg nem volt, ha ez nem megy akkor a videokártyát akár meg is sütheti az alaplap, nemtudom használni ugyse :)
-
Flashy
veterán
mitől van ez hogy a 8xos agp nem gyorsabb mint a 4xes? elvileg a sebessége gondolom duplája, ezekszerint nincs szükség annyi adat átnyomására az agp buszon hogy a sebességnövelés észlelhető legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest