- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mishita
tag
Igen ezért van tidal meg apple music. Ha a CD minőséget elérné már bőven eleg lenne. De mivel a legtöbbet felhasználó valami alap dolgon hallgatja felesleges a Hi Res. Főleg hogy a telefonokban sincs normális dac, már pedig aki nem hifi b**i az be nyomja telefon és hallgatja valamilyen Bluetooth cucon. Én próbáltam pár barátot meg a feleségemet monitorozni. Spotify meg Apple Music volt össze hasonlítva. Próbáltuk soundbar/Bluetooth kapcsolaton, mindenkinek ugyan olyan volt mind kettő. Amikor meg néztük egy régi D osztályú erősítőn amihez jack csatlakozon ment a hang. Na ennél már volt olyan hogy ez jobban szól. De megint ott vagyunk hogy akit ismerek nem akkar külön ezért otthon hifit tartani. Persze ez az én szűk baráti köröm. De itt a fórumon olvasva se nagyon látom azt hogy mindenki külön hifit tartana otthon ez miatt. Így pedig teljesen felesleges a Hi Res. Főleg úgy hogy vezeték nélküli fülhallgatóból se sok van amin lehet hallgatni, ,vezetekesnél meg ha nem felső kategóriás telefonod van megint csak meg vagy lőve. Szerintem innentől kezdve az átlag felhasználónak felesleges a Hi Res. Már pedig biztos vagyok benne aki erre vágyik vagy meg veszi jó minőségben vagy tidal stb helyről stream-eli. De az tény hogy lehetne még rajta javítani,de nem kell a ló túloldalára esni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest