- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
LukE
veterán
Szerintem már vissza is jöttél:), de azért mondom: gép gumi talpa is átadta az asztalnak a rezgéseket, aztán találtam valami kb jót: nemez csúszótalp. 8db kis kör volt 140ft, kevésbé rezeg az asztal, és még könnyebb csúsztatni a gépet:DD
Parafa, arról is mondogattak jókat.
Esetleg bizumenes lap, de azt jó szellőzés mellett ajánlott vagdosni. -
LukE
veterán
Nagytorony, szóval a táp még elfér belül, függőlegesen lóg be a hátlaptól kb. 10 centire, így a vízcsövek sem törnek meg.
Végülis jó dolog barkácsolni, ha nem is jött ki sokkal olcsóbban, mint ha megcsináltatom valakivel a rázósabb részeket, de így nem néz hülyének a lakatos:), meg kb. 6-7szer át lett dolgozva a fölső része, attól biztos kiakadt volna akárki. -
LukE
veterán
Jobb is, hogy nincsen kép, kissé gány:( vizsgaidőszak, meg jobb lenne, ha most is tanulnék:o
Azért van néhány vicces dolog benne: táp fölülről lóg be, elosztó ki a gépből, meg hasonlók. Persze eredeti oldala nem megy föl, mert egy darabból van, hát egen, eléggé ''olcsó'' ház. -
LukE
veterán
Overklokkos hangszigetelő anyagot mintha HWSWn szídták volna, én még nem láttam közelről.
Vízhűtéshez még: 1 haver, mint később kiderült, nagybátja cnc marós, vagy hasonló, és csináltak egy plexi fedős blokkot házilag, ami aztán nem bírta a hőtágulást, és szépen eláztatta gépét.
PalominoXP@1781Mhz, 1.85Volt, ami fűt 1 kicsit. -
LukE
veterán
száraz:), és ennek örülni kell, ha gépben van.
Blokkok(cpu+gpu) HookR-től->10k
Skoda hűtő radiátor->3k
Project pumpa->7004Ft
csövek, meg mindenféle baromság->sokpénz
Amivel sokat szívtam, az a radiátor volt. Nagy dög, torony egyik oldalát majdnem beteríti, de diektbe csak egy 8cm es venti fújja 1800rpm körül(felvettem 1300ról, mert éppen Prime95 torture teszt fut, és fölment 50 fokra). Csövek csatlakoztatása volt 1 jó móka, CPU blokk 10-es csonkkal, GPU blokk 8-as csővel, pumpa beömlő csöve 3/4 colos, legalább a kimenő csöve 10mm körüli.
Csipszett kapott egy kb. 3centi magas bordát, eredetileg venti+kicsi borda volt rajta, ami hangos. Kb. ezzel szemben 8cmes venti, kevés RPMen.
Ti4200-at alulról még egy 8centis fújja 5Vról, ez minimális légáramlást csinál, de nélküle megreked a meleg levegő, ami gáz.
Sok hangja nincsen, de meg kellene csinálni valami rendes légáramlást bele, de no time:)
Más érdekel még?
Képeket raknék fel, de nincs digigép:(( -
LukE
veterán
DTK meg Azona áráról nem tudok, de elég jókat mondanak róluk. Meg Codegen sem egy rettenetes cucc.
Miért jó egy jobb ház? Saját 10k-s házam végülis jobb, mintha egy drága házat farigcsáltam volna így szét (víz meg hasonlók). Kezemet még nem vágta meg, de némi próbálkozással sikerülne. Kissé vékony az anyaga, és nem tökéletesen stabil.
Ha torony, akkor mélységét mindenképpen csekkold, mert ebbe belülről vinyót bepakolni alig lehet, elölről végülis egész kényelmesen szerelhető.
Tényleg 1 vicces dolog: FeelV-hez kitörögethető pci takaró lemezek voltak, ebben meg rendes ki-be csavarozható darabok.
Nem rendel valaki budapesti mostanában overclock.hu-tól? 1 leszorító kellene igazándiból, de a postaköltséggel 3x annyiba kerülne. -
LukE
veterán
Rezonanciához kis saját tapasztalat: vízpumpa egy eléggé merev 3/4 colos csővel kapcsolódik a radiátorhoz, és ezzel átadta a rezgéseket az egész háznak. Az meg az asztalnak, szóval borzasztó hangja volt csak a pumpának. Beraktam alá egy régi AT ház aljáról a gumitalpakat (a házhoz nem gumi, hanem elég kemény műanyag talpak vannak) és nem lehet érezni az asztalon semmi rezgést, meg hallani is alig. Házam egyébként egy eurocase gyártmányú csoda.
Ár: pl. csíftek nagytorony pl. ~45 bruttó, és nem szokták táp nélkül osztogatni.
DTK, Azona, meg hasonlók kevesebbe kerülnek, de azok is elég jók.
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest