- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Bencom ™ #12571 üzenetére
Szerinted minden kommentet elolvastam ?
Ritkán nézek ebbe a topikba nagyon!
Én is betudom árazni, csak kiváncsi vagyok más véleményére is kivételesen!
Nekem csak azon akadt meg a szemem, hogy én előbb írtam ide mint más, és mégis a másik gépét árazza be, amit én írtam azt meg nem! 8-)Na mindegy, részemről nincs harag meg semmi, csak "megemlítettem".
-
greatchaos
addikt
válasz
Bencom ™ #12490 üzenetére
ez nem egészen áll meg, hogy fejlettebb ország, ezért drágábbnak is kell lennie... most gondolj csak bele, ahol nagyban csinálnak egy terméket, ott az egy darabra eső költség kisebb. ez evidens. hol meg a töredékét csinálját, ott magasabb lesz. szuper példa a mezőgazdaság, mikor a x-ország búzája lényegesen olcsóbb, mint a magyar, akkor el kell gondolkodni, hogfy érdemes-e kicsiben termelni. hosszú távon nem, csak ezt magyaroszágon sokan nem fogják fel és verik a nyáluk, hogy támogatás, támogatás. miközben tudom, hogy adott területre jutó támogatás fedezi a növény előállításához szükséges összes beruházást, szántás vetés aratás... a termék ára a paraszt zsebében marad... azt ők verik a nyáluk... eh... kicsit elkanyarodtam a témától, de az eleje rendben van...
-
greatchaos
addikt
-
greatchaos
addikt
válasz
Bencom ™ #12395 üzenetére
sokakat elriaszt, hogy javított. még ha nem is látszik. megnemmondani meg gerinc kérdése. akkor nincs -1k. én eladáskor szájbarágósan mesélek, mesélek még néha el is kanyarodok a témától, természetesen hozzánemértőknek konyhai nyelven. nagyon hálásak szoktak lenni és ez jól kamatozik a jövőben is. nem véletlen tartok ott, ahol tartok
tehát, sztem úgy tisztességes, ha elmondod, hoyg volt vele nyűg, csak a tisztesség kedvéért, mert ha esetleg később derül ki náluk, hogy hoppá, ez egy házi forrasztott darab, akkor te leszel a szemét - nem ér annyit
-
greatchaos
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest