- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #3191 üzenetére
A WP milyen jól fog majd merülni, főleg a 920 ha az lesz. Öröm lesz nézned.
Nekem most nagy királyság van itt a Xiaomi 3120 mAh akkuval 6 óra körüli kijelzőidőt tudok vele produkálni auto fényerőn, normál módban a CPU mobilnettel böngészve.
És nem lesz tőle nagyon vastag sem 2 mm-el hízik csak meg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3087 üzenetére
Az sem vált be, mármint az Oppo. Kisebbet akartam, így jött a Xiaomi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3087 üzenetére
Nem vált be. Kb a sebessége az ami jó volt benne.
Februártól egészen júliusig megvolt. Júliusban adtam el. (Nokia Lumia 920).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3081 üzenetére
Semmi pénzért nem másznék vissza elég volt az a pár hónap.
-
Cyberpunk
félisten
Ez az N1 elég faszán néz ki, ennél nem kell csalódni dizájnt illetően [link].
Már ha tényleg így fog kinézni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #3007 üzenetére
Persze minden kornak meg vannak a maga bűnbakjai.
-
Cyberpunk
félisten
Más mit szóltok ehhez [link].
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Mi ez a nagy dögszag?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #2906 üzenetére
De gáz, a csaj feje is.
Ez off topic, ahol kötelező az off.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Superhun #2888 üzenetére
Persze fülesre értettem. Kihangosítva gáz, de egy átlagot hoz, de nem egy HTC One, vagy Oppo Find 5 e téren. Próbáltam, ráadásul olyat is tettem, amit nem szeretek belenyúltam a zenébe, jobb eredményeket sikerült elérni, de ez még vacak így is. Hangsúlyozom nekem vacak, de egy átlagot hoz. De a komolyabb DAC-al szerelt mobiloktól érezhetően elmarad.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Superhun #2884 üzenetére
Ezt mindig elbaszom ez van, rossz berögzültség.
Én megjártam a lépcsőfokokat, volt mindenem, de ez a méret az, ami még mobil méret én szerintem. Tudom egy kézzel is kezelni, de már kellően nagy ahhoz, hogy egyéb multimédiás igényeket is kielégítsen. A zenével nem vagyok kibékülve katasztrofálisan szól a Xiamiau.
De erre meg Clip Zip.
-
Cyberpunk
félisten
Jóféle lesz ez az S1 is.
[link]
-
Cyberpunk
félisten
Többnyire az, ha jogvédett a tartalom. Amíg nem kapsz rá engedélyt a jogtulajtól. Tudom Magyarországon nem feltétlen illegális, de ez ettől még az. Ha én szeretek játszani az a tisztes, hogy megveszem, ugyan ez van a zenével is.
Tudom nem lehet mindent megvenni, de a játék példánál maradva nem is kell mindennel játszani.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #2840 üzenetére
Hát nekem akkoriban nem tetszett a 4 után az új rendszert komoly visszalépésnek tartottam. A 2 meg szerintem máig a legjobb. Abban tökélyre fejlesztettem a rifle technikámat nagyon profin toltam, de már vagy két éve nem is játszottam vele.
COD-al ez van jön az új, akkor mindenki megy oda és a régi meghal. BF-et meg nem szeretem, mert sok a tizenéves csapatban játszani nem képes gyerkőc, akik az agyamra mennek.
Most egy PS3-at szeretnék majd használtan és a Lost of US-t megvenni mellé kapásból, az a játék rávesz a konzolra. A 4-et meg majd ráérek szerintem 1-1,5 év múlva.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Keeperv85 #2807 üzenetére
Én eleve két csoportra bontom a zenét. Élőhangszeres, és értelem szerűen felvétel. Persze jobb az élő, de most egy koncertnél például jobb a felvétel az egyéb zavaró körülmények miatt. Persze egy élmény meg minden, de otthon a félmillás hangrendszeren is jó. Sőt véleményem szerint jobb is.
Igazából a hangszer minőségébe is bele lehetne kötni, ha csak az élőhangszeres zenét tekintenénk zenének. Mert egy gagyi gitár, egy gagyi felszereléssel, vagy egy ócska szinti sem fog úgy szólni, mint egy komoly Fender egy csöves erősítővel, vagy egy 10 misis grand piano.
Zenélni meg nem csak azért szeretek, mert jobban szól, hanem jó érzés, ha én hozom azt létre.
-
Cyberpunk
félisten
Látom nem érted. Mindegy annak hiszitek aminek akarjátok én nem vitázok ezen már, mert láthatóan nem tudjátok átgondolni a dolgot. Egyébként zenész vagyok, ha valaki ért a zenéhez akkor az én vagyok.
Én csak azt sérelmezem, hogy ti nem tartjátok zenének azt, amit felvettek egy adathordozóra. Abban a formában nem is az, de ha egy hangkártya, és egy hangfal segítségével reprodukálod, a te szavaiddal élve, akkor az már zene lesz. Tök mindegy hogy az eredetit hallod vissza, vagy nem, az még zene. A zene az nem olyan mint egy tengerpart. A zenében egyetlen érzékszerv a fontos, a füled. A tengerparton mindre szükséged van, azt egy kép nem is adja vissza. Befejeztem belefáradtam.
-
Cyberpunk
félisten
Aha és akkor egy diktafonra rámondott szöveg sem beszéd hang igaz? Csak egy digitális jel katyvasz. Az elektronikus zenével meg mi van? Nyilván az sem zene. Most egy feldolgozás cover, sem zene, mert nem az eredeti együttes adja elő, sz eredeti hang szereléssel, és keveréssel.
-
Cyberpunk
félisten
Az sem spontán bocsájt ki, ahogy otthon a kis hangrendszerünk sem spontán bocsájtja ki, ha akarod zenél, ha nem akarod nem zenél. De amit te hallasz az zene nevezhetted bárminek zene. Két csoportot különböztetünk meg az élő hangszeres zenét, és a hangfelvételt, de az is zene. Ha a kottát látnád na az már nem zene. A tengerpartos hasonlat nagyon nem passzol ide egyébként. Mivel zene esetében hangról van szó, és a hangot reprodukálni lehet például egy hangrendszerrel, meg egy jó hangprocesszorral.
A tengerpartot nem lehet egy képpel, de a két dolog közel sem ugyan az.
-
Cyberpunk
félisten
De ettől az még zene. Akkor az elektronikus zene sem zene, csak valami hang igaz? Mondjuk én nem csípem azokat, de egyszer majd szétszedtek, mikkor le nem zenéztem.
Képes példa. A kép az nálad is kép, nem csak egy az eredetinek a kivetülése. Ez nem szag, hogy fizikai kontaktusban kell lenni vele ahhoz, hogy a szag szag legyen.
Vagy egy elektromos hangszer sem hangszer, csak az akusztikus. Ezen a síkon továbbhaladva.
-
Cyberpunk
félisten
Zenét YouTube.
Kizárólag flac, de az is megnézem mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest