- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
B.Ricsike #36584 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, idővel biztos sorra jönnek majd a 2 magos telefonok. Csak biztos jóval drágábban, mint amennyibe most az 1 magosok kerülnek. Én leginkább általános dolgokra használnám a telefont (netezés, levelezés, telefonálás, 1-2 játék esetleg), így nem biztos, hogy megérné a többletkiadást a 2 mag, illetve főleg, nem biztos, hogy megérné várni rá. A Galaxy W, amit kinéztem, 1,4 Ghz-es, szóval még ha egy magos is, de azért elég magas az órajele. Ez lehet, hogy bőven elég lenne az általános használatra.(#36585) kali: Tudom, hogy mindig jön majd egy jobb.
Csak azért kérdeztem, hogy lesz-e valami hatalmas változás, amire egy átlagfelhasználónak érdemes lenne várni. De akkor úgy látszik, pár hónapon belül nem lesz. Így valószínűleg marad a Galaxy W. Ez megfelelőnek tűnik.
Neked is köszi a választ! -
pete_21
addikt
válasz
B.Ricsike #36582 üzenetére
Ha már szóbajött: mi fog változni az év közepéig? Arról tudok, hogy jönnek a 4 magos telefonok. Ezen kívül lesz más változás? Ami a középkategóriás telefonokat érinti?
Mert én most egy Galaxy W-t néztem ki, de ha év közepén lesz valami nagy változás, akkor még várnék. Nem tudom, hogy érdemes-e várni, mi lesz? -
Lompos48
nagyúr
válasz
B.Ricsike #15068 üzenetére
...USB kezeléssel arra gondolt szerintem, hogy nem az új 3.0ás USB szabványt használja, hanem még a 2.0ásat....
Átfutottam az utolsó 2 oldal hozzászólásait, úgy nézem nem válaszolta meg senki. Ha igen, bocsánat!
Az USB kezelés alatt a "USB On-the-go support" lehetőséget értik az N8-nál. Ez azt jelenti, hogy beledugható bármilyen USB eszköz kábele (Memory stick, lejátszók, kamera stb) mert táplálja az interfészt, mint egy laptop. Tehát nem lesz muszáj Ovi-val vagy egyebekkel tökölődni, például. -
válasz
B.Ricsike #15066 üzenetére
Attól függ honnan nézed. . . Azért ne essél át a ló másik oldalára sem
Nem rossz az Apple féle "Retina Display", ami amúgy egy olcsóbb kivitelű IPS panel, amiben nagyon durva az a felbontása (960×640) mindezt 3,5"-on. A Wave vagy a Galaxy S ugyanezt 3,8 illetve 4"-on 480x800-as (WVGA) felbontáson tudja. Itt van a házikedvenc elhantolva.
Az hogy szebb. . . eléggé szubjektív. . .
Az hogy az iPhone retina display jelenleg a legmagasabb felbontású kijelző a telefonos piacon - objektív tény és igaz.Az, hogy a Samsung SAMOLED/AMOLED jeleníti meg a legnagyobb színtartományt - igaz.
Az, hogy a Samsung féle kijelzők a PanTilt technológiával natívan még a WVGA felbontást sem érik el - igaz.
Tehát erős túlzás ez a Samolednél nincs szebb kijelző
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest