- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
Szerintetek érdemes az N79-emet egy Spicára lecserélni? Sokat netezek wifiről, ezért is lenne jobb az érintőn, meg ha msn-ezek, azt is jobban lehet QWERTYvel. Amit viszont buknék, az a kamera, meg a zenelejátszós képességek.
kaller1: Na de nem így kell őstagnak lenni...
Minden újonc ilyen, párszor megmondják neki, és majd szerkeszt!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #9050 üzenetére
Szerintem ezek közül az S100 a befutó!
-
picur220
veterán
válasz
vendingo #9021 üzenetére
Szeintem a rezisztív kijelző lehet jó is, rossz is. A legtöbb mai már jó, szóval nem kell aggódni, persze nem olyan, mint a kapaitív, de elég érzékeny tud lenni!
Az akkunak egyesek szerint semmi baja sincs! Meg sok a nyolcadkézből kapott infó, azokra ne hagyatkozz, inkább kérdezz tapasztalatokat! -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
vendingo #9003 üzenetére
S100 vs Spica? LOL. Egyértelműen S100!
Villámgyors, tökéletesen futó szoftver, Snapdragon CPU, stbstb. Az egyik legjobb androidos! A másik a HTC Hero ebben a kategóriában, ami annyivan jobb, hogy van rajta Sense UI, amivel a menübe bele sem kell lépned, mert kitehetsz mindent "előre". De ha választani kellene, akkor S100, mert goyrsabb!
beence: Az E66 anyagában jobb, viszont tudásban kevesebb. A kamerája rosszabb minőségű képeket készít, hiába az AF, nem lett tőle jobb. A CPU-ja kisebb, és ez érezhető is szvsz.
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #8995 üzenetére
Engem a napokban elcsábított a HTC Touch2, de aztán amikor megnéztem pár yt videót róla, akkor eltántorodtam tőle. Az android sokkal, de sokkal gyorsabb a HTC-ken, mint a taccsflós Win. Amikor alul scrollozod, az még stimmel, de amikor el akarod görgetni a kezdőképernyőket, akkor már igazi káosz... Szóval androidosom lesz, ha érintős lesz, az tuti!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8987 üzenetére
Ember, nem szakácskodunk, legálisan kell a dolgokat nyomni, nem főzve...
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8855 üzenetére
Valaki lelkes újonc fórumminősítést elérhet azzal, ahányszor Sly az E63mat ajánlotta
Hát ez jó volt! -
picur220
veterán
válasz
canniball #8796 üzenetére
Faterom küldte szervizbe az övét, mert túlvezérelt volt a hangszórója, amin a másikat hallod, amikor telefonálsz. Néha visított, meg recsegett, de csak ilyen 0,5s-re. Falun is töltünk elég időt, és nem volt még rá ilyen panasz. Ez az egy dolog, ami gond lehet, mást nem hiszem, hogy kifogásolnál. Villámgyors, GPS megy, Wifi megy, hangja is elég jó.
Saccco: Ha ezek közül kéne választanom, akkor Nexus One!
Amik tényleg jók, azok az 5800 nav., N97 mini, N97, N900, Milestone, N79, N85, N86, i8910, i8510, HD2, Palm Pré.
-
picur220
veterán
válasz
canniball #8789 üzenetére
Ez szép hsz, csak ne gondold, hogy végigolvasom! Kompromisszumokat meg kössél!
Szerintem HTC Hero, vagy akár ott a Pulse, amit most bagóért adnak, és sztem nem olyan rossz telo!
Vagy ott van a Samsung Spica, de a szoftvere még nem az igazi, vannak bugok. Én a felsoroltak közül az N900-at javasolnám, de mivel az drága, és nincs is a T-nél, így kénytelen vagyok E52-t mondani! Jó telefon nagyon!
És van térerő, inkább a beszélő hangszórója nem tökéletes!
-
picur220
veterán
Jó telefon, de 98-ért Acer Liquidet vagy HTC Herot vennék. Omnia 2 tiltott terület, nagyon rosszul sikerült, persze lehet, hogy a későbbiekben ezt javítják...
Motorola DEXT-et hol lehet kapni Mo-n?
hegege27: A tattoo nagyon jó telefon, csak a kijelzője kicsi és rezisztív. A Samsung i5700-at nézd meg, az i7500-ban nagyon kevés a RAM, és ezért lassabb is.Sly: a Kingston karikat nem szeretik a telok, viszont a SanDisk ajánlott!
-
picur220
veterán
válasz
Dannyboy#1 #8651 üzenetére
Mivel az egyik okostelefon, a másik nem, így értelmetlen őket összehasonlítani. Döntsd el, mi kell: érintőképernyő meg fém ház, vagy fényévekkel jobb tudás?
-
picur220
veterán
Az az igo nem az igazi azon a telon, instabil, stb. Mellesleg a telo elég jó, de még ezek a tákolt ROM-ok (pl 2.1) rajta nem valami gyorsak. Ha többb info kell, akkor a spica hivatalosan is topikot látogasd meg!
bearone: N85-öt ajánlok! Vagy ha arra nincs keret, akkor N79-et, 5800-t (kam. nem olyan jó), 5530-at (kijelző nem a legnagyobb, de a kamera nem olyan rossz).
-
picur220
veterán
válasz
Dannyboy#1 #8631 üzenetére
Olyan sok minden nincs ennyiért, talán vmi kopottas N78 vagy N82, de tényleg valami leamortizált.
Az N95-nek nem jó az összeszerelése. Leginkább olyan, mint az 5800-é. Van, amelyik tökéletes, de van, amelyik elviselhetetlenül kotyog a csuszkánál. -
picur220
veterán
Az N97 mini ezek közül a legjobb szerintem. Az i8510 elméletben jobb lehet, mint az N86, a gyakorlatban nem biztos. Nekem inkább az N86 kéne...
Az X6 a tesztek alapján egy fostalicska, ne vedd meg, nem ér 140k-t! Akkor inkább HTC Nexus One vagy HD2!
Most látom, X6 60k. Hozasd, aztán jó drágán el tudod adni, ha nem tetszik! -
picur220
veterán
válasz
revolver #8504 üzenetére
Már jelentett, az N8 és az N89 is ilyen lesz, deha úgy fog kinézni, mint a képeket, akkor senki sem fogja megvenni...
-
picur220
veterán
válasz
SzalaiG #8492 üzenetére
Ezek között a sorrendet szerintem csak egyéni szimpátia alapján lehet felállítani. Akinek jobban tetszik az iPhone, az azt részesíti előnyben, akinek a hatalmas kijelző fontosabb mindennél, az a HD2-re voksol, akinek pedig az android ejtette szívét rabul, az pedig a Nexust helyezi trónra.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8477 üzenetére
Az N86 nagyon nehéz sztem...
Az omniának, meg az összes WM-es telonak az a baja, hogy 65k színt jelenít csak meg, és ha megnézel egy 65 meg egy 16millió színűt, döbbenetes különbség látszik!
Én omniát sem vennék, nem jött be, kipróbáltam ,nem teszett, az 5800 viszont igen. Nem recsegett, szépen egyben volt, amiket néztem.
Szerintem most az android a befutó, a Nexus One-nal megint nagyot alkottak! -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8462 üzenetére
Nekem konkrétan a diamond sokkal jobban bejön, szebb, csak néhányan az akkuja miatt vannak nagyon oda...(mármint hogy szar).
Aláírásod módosítsd, mert négysoros!Szedd ki a vonalat a végéről.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8433 üzenetére
De figyeled, az a bruttó ára!
Még adóznak is, nem semmi!
-
picur220
veterán
Róluk hallott már valaki? Nagyon átverés szaga van. Állítólag nem klónok, és teljesen tiszták, garisak, stb. Nagyon gyanús.
Áááh, megvan a bibi:
Tisztelt Vásárló!Ha szeretne nálunk rendelni, akkor azt a következő féle képpen teheti meg.
Ír nekünk egy e-mailt az olcsomobilok@gmail.com -ra vagy telefonon felhívja ügyfélszolgálatunkat.
FIGYELEM!!! Kérjük a megrendeléskor pontossan írja le, hogy mit szeretne rendelni (márka, típus, szín,tárhely)A megrendeléskor fontos megadnia az ön elérhetőségeit (név,szállítási cím, telefonszám)
Meg kell jelölnie az átvétel módját: személyes vagy futárszolgálat (GLS szállítási díja Bruttó 1400 Ft)A megrendelését a banki átutalást követően legkésőbb 3 héten bellül teljesítjük!
Vársároljon nálunk legközelebb is!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8411 üzenetére
Én is arra gondolnék elsőre. Jó lehet még a HTC Hero, de nem olyan nagy tudású és kijelzőjű, mint a HD. Esetleg HTC HD?
-
picur220
veterán
Én ismerem őket, és szoftveres hulladékok, valamint annyit, amennyiért most árulják, semmiképpen sem ér meg. Egy nyílt oprendszeres telot, ráadássul egy olyat, mint az N79, vétek zártra cserélni, pláne SE-ra. A GPS vevőt benne nem tudod használni navigációra, legalábis olyan szinten biztosan nem, amilyen szinten tudod bármelyik nyílt OS-es telot. A kijelzője csak 256k színű, a videója csak 320x240, az akksija csak 930mAh. A kamerájáról a tesztben:
A képek viszont egyáltalán nem jók. Mint az alant látható, jellemzően tökéletes fényviszonyok között, szikrázó napsütésben készültek a fotók. Ez már a sokadik Sony Ericsson, ahol az automatikának fogalma sincs róla, hogy mennyire van világos, s hogy mennyi kontraszt kéne, az ég sokszor beég, a felvételekre mintha egy láthatatlan ködfelhő telepedne rá, 100%-os méretben pedig látszik, hogy iszonyat sok a zaj, s legalább ugyanennyire el is mossa a részleteket a képfeldolgozó algoritmus. Persze még így wow, hogy egy Walkman telefonban ilyesmit találunk, de ha már lúd, akkor legyen kövér, ugye, márpedig ez a lúd inkább egy anorexiás csirke.
A képek valóban kegyetlenül rosszak, az N79 5MP-n sokkal jobb képek készítésére képes.
80ezer forintból lehet venni az alábbiakat:
Nokia N79
Nokia N85
Nokia 5800
Nokia N97 (mini) (használtan)
Nokia E52
Nokia E72
Samsung i5700 Spica
Samsung i900 Omnia
Samsung i8510 innov8
Samsung i8910 HD (használtan)
HTC Hero (használtan)
HTC Tattoo
HTC Magic
Ezek szerintem mind jobban a W995-nél, szóval el lehet gondolkodni azon, hogy kell-e neked SE. -
picur220
veterán
De az 4x volt fenn! Akkor ezek szerint már csak egyszer van...
Ha W995-re elcseréled, akkor nem vagy komplett!neyma: A partneroGSM tisztességes hely, de mint mindenhol, ott is cak gyártói garival szabad telot venni!
Persze, ha hozzám vágna valaki egy Nexus One-t bolti garival, nem dobnám vissza
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #8376 üzenetére
Az biztos! Eddig volt 9 telom, ebből 6 Nokia volt, és egy kivételével (3510i, elég szar széria volt, szóval nem csak nálam volt panasz
) minddel meg voltam elégedve! Pl 3230 joystickja nem vot hajlandó elkopni, míg a SE K300i-é 1 hónap alatt szétment, pedig nem használtam intenzíven!
pmsz: Nem neked volt 4 db N79 eladó hirdetésed??? Egyébként ha választani kellene, akkor N79 mindenképpen. -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #8288 üzenetére
Ezt azért így ne jelentsd ki!
Mondjuk milyen téren állítható ez? Méretben biztosan nem, vagy ergonómiában, hiszen az i8910 egy féltégla! És ha már féltéglát akarok venni, akkor veszek egy HD2-t!
Szerintem jobbak:
HTC HD2, (Google) Nexus One, Nokia N900, Motorola Droid. Ezek is mind téglák, és funkcionalitásban kicsivel jobbak az i8910-nél. Nekem speciel egy Hero is jobban kéne ennél, de lehet, hogy csak én unom a Symbiant -
picur220
veterán
A Tattoo-nak valamennyire döccenésmentes a szoftvere, a Spicának meg nagyon nem, hiába a 800MHz-s proci, olyan lassú vele a telo, mint állat! Én most a Tattooval szemezek, néztem Spicát is, de nekem ne szenvedjen a szoftver sehol...
Szerintem az android még mindig jobb, mint a WinMo, hiába nincs kiforrva, szerintem egyetlen dolog van, ami tényleg hiányozhat: a BT OBEX, avagy a fájlküldés...
Peti567: különbség...
-
picur220
veterán
válasz
Bismarck0427 #8252 üzenetére
Ez alapján az iPhone=szar? Ezt azért így nem jelenteném ki, bár nekem is jobban kellene egy Nexus vagy egy droid, mint egy iPhone. Már túl sok embernek van, nekem így nem kell...
-
picur220
veterán
Az OVI Maps előnye, hogy ingyenes (szerintem jó is), így nem kell rá megvenned egy iGo-t, mint a WinMobile-ra. A navigálás gyakorlatilag csak a szoftver megvételébe kerül. A támogatottság a WinMo-nál jobb sztem. Mindkettő jó telefon, de sztem ahhoz, hogy használható legyen, a Winre tenni kell egy rendes felületet, mondjuk SPB-t, míg a Symbian teljesen jól használható.
Ha fontos a jó anyagminőség, de kevésbé fontos a kijelző (16bit(=65k) szín elég): Omnia.
Ha fontosabb a kezelhetőség, de lehet műanyagból, és kell egy jobb kijelző: 5800.
Az 5800-k nem mind szarok, mint ahogyan azt egyesek állítják. Van jó és rossz is belőlük.
Én most Androidosat vennék, ha könnyen kezelhető oprendszer kell. (Fogok is) Pl: HTC Hero, HTC Tattoo, HTC Magic.
-
picur220
veterán
Az Apple-re gondoltam, és egy átlaguser szerintem nem veszi észre a bugokat.
Mintha valahol olvastam volna, hogy nincs benne, valahonnan rémlik, ha van, akkor bocs.
A Mobilarenás tesztben megállapították, hogy az új szoftverrel sem lett gyorsabb. Egyébként mind1, nem fogok spicát venni, sok a hiba, kész, nem kell. -
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #8234 üzenetére
Az a likvid, ugye? De tetszik, írtam is, csak a multitacccs a hiányossága! Na meg a távolságérzékelőé!
De amúgy nagyon jó telo!
A Spicára meg eddig úgy tudom, 2 szoftver jött ki. A második sem job az elsőnél.
Gyerekek, miért van az, hogy egy telefont rendes, épkézláb, bugmentes állapotban csak egy cég tud kiadni?Remélem tudjátok, mire gondolok.
-
picur220
veterán
válasz
ngabor2 #8217 üzenetére
Ellene is szól bőven elég dolog, mondjuk az, hogy a benne ketyegő 800-as proci teljesítményben még egy 400-ast sem közelít meg! Lassú az egész, mint állat, és nem igazán tudjuk, hogy miért! Egyébként a legnagyobb hsz-számú spica topikban leírták, hogy mik a gondok vele, pl akad a gépelés, stb, ami mind-mind a CPU számlájára róhatók fel! Erősen elgondolkodnék ezen. Én már el is gondolkodtam, mivel ilyet akartam, de olvasgatva a topikot, lemondtam róla, inkább gyűjtögetek egy Herora vagy Liquidre!
Michi: A dia2 már jobb alternatíva lehet...
-
-
picur220
veterán
Nyugivan, Sly már csak ilyen
Szerintem vegyél inkább egy használt HTC Tattoot vagy Herot. Sokkal jobbak.
Van jó 5800 attól, hogy Sly még nem látott ilyet!
Ha kell a wifi, de nem kell a GPS: 5530.
Ha kell a GPS, de nem kell a wifi: 5230.
Ha kell mindkettő: HTC TattooJó telo az, csak egyetlen hibája, hogy kisebb a felbontása a többi androidos készüléktől, ezért sokkal kevesebb app van rá. De netezni jobb rajta
Az omnia a KS20-szal együtt komoly 65k színű kijelzővel nyomul(Tattoo is, de legalább Androidos!
) Spicának a topikjában is jártam, de sokat szenvednek a tulajok, inkább hagyjuk!
-
picur220
veterán
válasz
ramos23 #8045 üzenetére
Az E52 32-es szoftvere elég jó már, de én ennek ellenére is a Spicát javaslom. Kényelmesebb telefon, mint az E52, és ha valamennyire is vonz az érintőképernyő, akkor szeretni fogod az Androidot!
Akos3: Láttál már közelről E52-t??? Mi bajod az öszeszerelésével? Szerintem példás, ráadásul fém is van benne, a spica meg 1:1 műanyag.meroly: Sejtem mit fogdostál meg, és ne abból indulj ki, mert az a legalja! (Gondolom csuszkás volt, de ha nem, akkor is kb 1 modell van, amik kinn szoktak lenni az áruházakban. Legalja. Egy E63-E71-E72-E75 széria fényévekkel jobb. Nekem ezek közül az E72 tetszik a legjobban, tud is mindent!
-
picur220
veterán
válasz
marcell1993 #8035 üzenetére
Nézz be a topikjába! Én kipróbáltam, de tetű lassú az az X1! Nagyon nyomatékosan nem ajánlott!
Az N95 viszont nagyon gyors, de azt is csak akkor ajánlom, ha nagyon olcsón jutsz hozzá, másképp vegyél inkább N79-N85-N82 közül vmelyiket! (használtra gondoltam) -
picur220
veterán
válasz
tariattila #7975 üzenetére
Ez nem Faraday-kalitka, a telot csak akkor árnyékolná, ha az egész modul körbe teljesen fém lenne. A kezed meg pláne nem ilyen!
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #7972 üzenetére
Egyedi hiba nem lehetett? Fateromnak nincs ilyen baja vele, pedig egész nap az országot járja, és mindig van nála térerő...
-
picur220
veterán
válasz
Sly Bp. #7967 üzenetére
Nálunk az E52-re nem sikerült Garmint tenni, ettől függetlenül kiadták már rá az OVI maps 3.03-at, szóval olyan nagy gond nincs..
Az adótoronnnyal való kapcsolattal semmi gond nincs, inkább a telefonáló hangszóró szoftveres túlvezérlése miatt kialakult recsegéssel támadtak gondjaink... -
picur220
veterán
válasz
szilvorium #7938 üzenetére
a régi sony mp4-em odaveri....
Ezen mit csodálkozol? A Sony mp4-ed egy CÉLESZKÖZ, az 5800 meg egy TELEFON!
Az omnia se szólhat sokkal jobban, mint az 5800...
Vagy más megoldás: vegyél egy rendes fülhallgatót! Meg egy kis AMPot, és olcsóbban megúszod! -
picur220
veterán
válasz
tucsok. #7920 üzenetére
Nekem N79-em vanm és nagyon meg vagyok vele elégedve, csak most akarok egy érintős telot!
Az N95 8GB 2,8"-os kijelzője atombrutál, szóval ha szoktál netezni, vagy videókat nézni, akkor azt vedd, ha fontosabb a kamera meg a cserélhető memóriakártya, valamint a memóriaelérés sebessége, akkor pedig N79! -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #7794 üzenetére
PC átírással...
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest