- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11706 üzenetére
értem
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11704 üzenetére
jaja hallottam már amúgy ez minden keresztül megy gprs,hsdpa, 3g vagy mi?
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11702 üzenetére
ezt az előző hsz-t nem értettem...:S hogy "átlagpolggárnak....amire való"
amúgy nekem se nagyon jön át a cucc már nyomkodtam egy két BB-t -
adp
őstag
Ismimnek curve-ja van.. és hát nem vagyok töle elragadtatva. a kijelzője nem valami szép sztem nagyon pixeles és a wifije sokszor nem jó azaz nem mindenhova csatlakozik neki pedig most vette,amúgy meg inkább e72 mint a bb sztem....
Spica az elég jó,de amőgy megnéztem komfortba 88 a legend annyit megér sztem
vagy nézd meg a Lg gw620-at nekem olyan van most vette de függetlenűl. -
adp
őstag
ez a vodafone nem normális hogy van az hogy a hero jóval olcsóbb mint a legend....
S73V3 :
amúgy vodánál: a legend sztem ha kicsit többet ráköltesz megérné
vagy e72,spica -
adp
őstag
válasz
Ninja-Metal #11657 üzenetére
amúőgy ne csak a gsmline-on nézd van attol olcsóbb is néhol (de nem minden) -
adp
őstag
válasz
tariattila #11656 üzenetére
nem én se találtam sajna
de sztem ez nem fog mostanában Magyarországon megjelenni, tuti nagyon drága lesz,(csajom msi nootbookjába 1.6 mhz-s proci van xd)
Sztem e simán ütni fogja az iphone-t mondjuk nekem a desire is jobban tetszik,sztem hamarosan jon a 2.1 de amúgy tuti hogy fel tudsz rakni nem gyárit is rá,ami jobb is "lehet"
-
adp
őstag
válasz
Ninja-Metal #11652 üzenetére
ja és sztem az android 2.1-el nagyon zsír lesz a HERo, a vivaznak meg sokan szidják az aksiját hogy egy napot se bír rendes használtat mellett ami sztem lényegesebb mint hogy 5mp vagy 8mp kamera
Tariattila: elég brutál lesz az új htc skorpió
-
adp
őstag
válasz
Ninja-Metal #11652 üzenetére
sztem mindenképp a hero
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11623 üzenetére
bocsi de nem neked
de gondolom 1értelmű volt
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11621 üzenetére
gondolom nekem , jó de akkor toshibát hol találsz 60-70ért?meg hd-t???
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11615 üzenetére
vagy omnia 2őt
-
adp
őstag
X6-ot ne vegyél legnagyobb átbaszás,ugyanaz mint az 5800
csak 32gb na és?? meg 5mp kamera...na és ??
ezzel nem az 5800-át minősítem csak én akkor már inkább 5800-át vennék meg egy fényképező meg egy memkari ismert belefér az x6 árába,amúgy meg nem csinál az 5800 olyan borzasztó képeket szerintem
-
adp
őstag
válasz
drachos #11571 üzenetére
nézz utána vaterán meg itt is a hírdetésekbe a spica után
[link]
[link]
de amúgy 53tól már van zsír új függetlenA monte nem okostelo csak java progikat tudsz rá rakni de abból se mindent! Olyat ne vegyél!
Nem azt mondom hogy szar de mondjuk az egy csaj kezébe tudom elképzelni akit em érdekel a wifi,gps meg az alkalmazások csak a telefonálás meg sms néha egy kis wifi de sztem annyit meg nemér mert akkor meg ott az s5230 -
adp
őstag
válasz
ATM_automata #11559 üzenetére
Ezt szerintem a pulse topicba kérdezd, de a spica tuti hogy gyorsabb már ha megnézzük a CPu-t meg a memóriáját
-
adp
őstag
válasz
schumacher3 #11530 üzenetére
nézz utána neten,vagy kérdezd a topicjába
Hát igen az 1000mAh-től nem kell sokat várni...... -
-
adp
őstag
-
adp
őstag
válasz
-Dokika- #11488 üzenetére
Haveromnak van Kaisere,mindig nyüstölöm,játszok vele mikor itt van nálunk de.... hát nem tudom.......
Annyit tudok róla mondani : használtan olcsó, de olyan is, lassú,lassú és tégla...
Ilyen árba érdemes megnézni a htc touc diamonot
pl: [link]
[link]
[link]
[link]
ez drágább de sztem megérné :
[link]
Nézz körül, sztem ne a kaisert vedd -
adp
őstag
válasz
saltrocksurf #11487 üzenetére
Elvileg ha bemész egy nokia üzletbe akkor ki lehet próbálni őket, vagy járkálod a használt gsm-eket ott is ki lehet próbálni minden funkcióját,még ha nem veszed meg akkor is, tapasztalat, amúgy meg az eladótól függ, mert találkoztam már pofátlanokkal is...
Amúgy egyik telót sem próbáltam még de sztem az xpressz annyival jobb lehet hogy szebben szól.
Bár nekem egyik sem ér meg közel 70 ezret -
adp
őstag
De! Szerintem Nokia kihangosítódat eladod (fogalmam nincs hogy az milyen ,meg mennyit ér)+ hozzádobod az e52 árát meg még valamennyit akkor, biztos hogy ezekhez hasonló áron már vehetsz komolyabb telót is pl: android ,winmob, én tuti ezt csinálnám a helyedben
ott van ugyanilyen vagy közel azonos árba mint az n97 mini:
HTc legend, htc hero, htc megic, htc tuoch pro 1;2 , SE x10 stb. -
adp
őstag
Szerintem akkor már a mini,de miért a mini a rendes nem tetsik mármint n97?
Nézd meg még a e75-öt, nekem nagyon bejön! azért mert a billje jobb mint az e 72-őnek, szerintem a qwerty-s telók csak a kitolható változatokba érnek valamit,SZERKESZTÉS: legalábbis akinek nagyobb az újja annak biztos meg sztem a csúszka amúgy is dizájnosabb
Újat akarsz venni vagy használtat, (garanciás használt) -
adp
őstag
válasz
tariattila #11478 üzenetére
ja igen elírtam, de vaterán néztem ott hasonló árban van,
-
-
adp
őstag
válasz
Inarus #11468 üzenetére
Ezt annyira bírom......, semmit nem jelent az hogy 8 mp vagy 5 megapixel az csak a felbontás!!
annak nem sok köze vanm a kép minőségéhez,lehet 1.3mp kamera jobb mint egy 5mp-s amúgy meg ha valaki értelmes képeket akar csinálni vesz egy fényképezőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
adp
őstag
válasz
surgery #11465 üzenetére
ja jó de a szoftvere az sztem nem a legjobb olyan mint az 5800-ába de ezel a gőzzel ha nem számít a kamera azt is vehetsz azért mondom...
Szerintem még nézz körül a telók között,hogy biztosan jót vegyél és ha nem tudsz vaamit kérdezz itt a topicba valaki csak válaszol de még ajálom a moilaréna tesztjeit
googlebe->pl: omnia 2 mobilaréna teszt ,stb -
adp
őstag
válasz
surgery #11461 üzenetére
nem azon van de volt már pár a kezemben és teszteltem, én csak qwerty-s telókat veszek amúgy Lg gw620-am van jó kis teló, ezek után csak androidosat veszek vagy max ha kijön a winmob 7 telók.
Symbianosat nem vennék... Volt jó pár symbianos és jó pár winmobos is, a winmob csak a négyteljesítményű (cpu.memória) telóknál jó a régebbieknél idegesítően lassú. De az omnia2 kijelzőben és teljesítményben is veri a másik kettőt (sztem).
De ha neked nem lényeg a qwerty akkor omnia2. amúgy meg ha qwerty-set is akarnál szerntem akkor se n97 -
adp
őstag
Nem tudom szerintem csak az vegyen 5800-át aki zenét akar rajta hallgatni,mert abban télleg az 5800 a legjobb,nagyon szépen és hagosan szól, de próbáltam már 4 ilyen telót és nekem nagyon lassúnak tűnt, a kamerája is elég pocsék az árához képest, jó mos tmár lehet olcsón is kapni de akkor is, és szerintem a kijelző is érzéketlen, a menürendszere meg a style is sztem nagyon egyszerű
-
adp
őstag
válasz
miniszter úr #11337 üzenetére
Nekem Lg gw620-am van az lejátszik divix-et , és jó képeket csinál,van benne gps,magyar nyelv és wifi , nagyon jó rajta netezni, és sokkal több hálózatot lát mint egy másik hasonló teló,és nagyon gyorsan megy rajta a net,ára is elég jó 70 ezer körüli, és nem lassú,nemsokára jön rá ki az 1.6-os android ,de sztem a 1.5 se rossz,amúgy meg olyan softvert raksz rá ami tetszik, sokkal jobb mint egy winmob vagy egy symbianos teló, és még azért ajánlom mert a msn-hez kiváló a kitolható qwerty billentyű
JA 120ért amúgy még elég sok választék van, HTC Legend, Desire, SE x10,Motorola milestone stb..... -
adp
őstag
Tudom nem ez az a topic de múltkor nagy vita folyt itt a navi programok között
android 1.5 re milyen navi program jó? mert az igom nem akar rajta menni -
adp
őstag
Na megvettem az Lg gw620-at nekem tetszik, és nem gáz a rezi kijelző sem :
Egy két ember ember nagyon leszólta a kijelzőt -
adp
őstag
de akinek van ennyi pénze "értelmetlen dologra" ( mobilnet,meg stb szolgálétatás-> gondolj már bele ott az asztali pc, netezz azon vagy laptopn,vagy wifin, Pesten mindenhol van wifi meg minden városba,én egy 15 ezres városba lakok és mindenhol tudok kapcsolódni a városközpontban és azon kívűl 1km-es körzetében ha meg valaki olyan komoly üzletember az vegyen ilyen drága előfizut havi 10 ezerért
-
adp
őstag
válasz
D@niel #11261 üzenetére
Jó akor nekik szerencséjük volt, havernak kajakra szará ment a telója, ott voltam láttam mert együtt fürödtünk....és utána várt pár napot és dobhatta ki,szervízbe se tudták megcsinálni neki ja az előfizual még esetleg megéri de azt is néd hogy 7-10 az előfizu szóbal nem 60-ba kerül hanem még plusz havi 10be!!!!!!az egy év utána kb megint csak 100ezer forint, vannak ettől jobb előfizetések is jo a mobilnetet én nem használom inkább pc-nél gépezek vagy wifin
-
adp
őstag
válasz
D@niel #11253 üzenetére
Én akkor is abnormálisnak tartom azt hogy egy telefonra valaki 2 kilót kidobjon,elvégre az alapfunkciója mégiscsak a telefonálás bár manapság nem arra használjuk, jo ha kulák lennék én is megtenném de akkor desirét vennék inkább az alma helyett.
Minden kibír 3 évet ha vigyázol rá, egyik haverom belement a zsebében a vízbe iphonnal és baszhatta a telóját na meg a pénzét is....... -
adp
őstag
iphone után spica??? furán hangzik, mármint nem akarom egyiket se leszólni, csak nekem az logikusabb lenne ha mondjuk vennél télleg egy desire-t, mondjuk sztem spica 2.1-el vagy ha lesz 2.2-vel ezerszer jobb lesz mint az iphone
Igazából én sosem voltam egy Iphone párti, drága és meg se éri a 3g 32 gb 200 ezer:S:S
Azért egy olyan Laptopot lehet már venni.... vagy kb 4 okos-telefont -
adp
őstag
bocs az elejét elírtam spicának 800 mhz-s procija van pulsenek csak 528 mhz
-
adp
őstag
Spica pulse: 528
ha nem számít az a plusz 10-2 ezer mindenképp spica mivel procija is majdnem 2szer nagyobb a ram,rom ezek által gyorsabb.....
sajna fm rádió nincs egyiken se, spicára van 2.1 Pulsra youtube szeinint van 2.1 bár elég lassú és szerintem több alkalmazást nem bírna egyszerre, de ezt csak felhekkelni lehet rá hivatalosan nincs és nem is lessz...spicára még talán talán 2.2 is lesz
-
adp
őstag
HTC tattoról valami vélemény, meglepően "olcsó"
-
adp
őstag
nem nekem hanem havernak kéne okosteló 60 ért max. érintőkijelzős,lehet használt is csak legyen még garis, valaki valami tipp, én eddig omnia2-őt és 5800-át néztem,esetleg hero, picivel többért, a Samsung spica mennyire megbízható? Nekem eddig csak Htc-im voltak így azt ismerem meg egy pár nokiát
-
adp
őstag
válasz
Hekeszko #11220 üzenetére
Szerintem mindképp valamelyik HTC, okostelofonban azok a legjobbak, (sajna nekem nincs rá pénzem) Neked kell döntened hogy megéri e az a plusz 15k,igazából mindkettőnek az aksijával van a gond,nem túl nagy a mAh,
attól is függ hogy újan vagy használtan veszed,hát igen a 2.2 lehet hogy a desirének előnyösebb de ez nem biztos még,
a Bada nem lesz egy világszenzáció a teszteket olvasva -
adp
őstag
válasz
tariattila #11171 üzenetére
Ja de azért az e52 nek nem olyan nagy a kijelzője szemben egy ájfonnal
-
-
adp
őstag
jó bocsika, hát ja lehet vicces
csak már 2 napja ali kapok választ
-
adp
őstag
LG GW620 at akarok venni szerintetek ha belenyúlok a gyári magyar androidba garanciavesztéssel jár? vagy ha bemegyek majd egy LG üzletbe ott tesznek fel nekem újabb szoftvert hogy mondjuk ne legyen korlátozva a BT, meg a videó funkció ??
M?i az értelme ilyen szoftvert feltenni rá gyárilag???agyrém -
adp
őstag
na még 1 verzió g1 vagy LG GW620 de gondolom lg jobb
csak azt nem tudom hogy melyik teló mennyire korlátozott az alkalmazásokban? -
adp
őstag
ja és elsődleges a qwerty nekem meg a wifi és a gps se hátrány
-
adp
őstag
még mindig nem tudok dönteni hogy ki merjem e próbálni az androidot vagy maradjak a jól bevált winmobnál. mert winmobos telo már 3 volt
-
adp
őstag
mármint ezt az android nem engedi vagy ez hogy van????
-
adp
őstag
Mit tudok csinálni olyannal hogy van egy t mobile pulse és állítólag nem vesz videót csak fényképez?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest