Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Szia!
"...KIS/KAV jól működik. ..A bottidő lassulásnak az oka, hogy a bootfolyamat kezdetétől védi a gépet, mindezt azért, mert nem engedi, hogy az MBR-be beírja magát a kártevő. Magyarul van bootvédelme..."
Ezt megerősíthetem egy nem is régen történt esettel.
Főnököm gépén egy neves cég N betűs IS-e volt telepítve de lejárt az egy év és kellett egy másik AV. Én rábeszéltem a KIS-re, ha már pénzt ad ki újból akkor már ... inkább már ...
Szinte egy árban vannak.
Feltelepítettük és az első - KIS telepítést/frissítést követő - bekapcsoláskor máris feldobott egy piros figyelmeztetőt, hogy valami vírus vagy ilyesmi esete forog fenn (nem nagyon jegyeztem meg) és javasolja az azonnali megtisztítást. Ez rögtön meg is történt azonnal. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Túl erős volt az első mondat.
Csak felidegesített, ami történt.
Igen, tudom a bootidő miért nő. Ezzel nincs probléma, nem is érdekel a bootidő. A használat közbeni lassulásra gondolok. Pl új lap nyitása a böngészőben lassab. Egyébként észre sem venném, ha kasperskyt használnék már régóta, és nem tudnám milyen más programmal. Azért veszem csak észre, mert kisebb erőforrás-igényű programot használok, és azokhoz képest lassabb.
A 2011-re nagyon kiváncsi vagyok, remélem a rendszerterhelést csökkenteni tudják.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest