Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
üzenetére
Varj, ezt nem ertem. Ugyanugy kerte anno a szeriaszamot es ha jol emlekszem, fiok letrehozasat is, ezert is csinaltam meg a Social Club fiokom es ott lathato is a profilomban. Akkor miert nem tudom leszedni? Azert ez nem egy athidalhatatlan dolog, ami urtudomany lenne, persze csak ha a Rockstar Games meg akarna oldani. Hiszen a felhasznalo fizetett erte, hivatalos, jovahagytak, letezo. Ma mar szinte senki nem hasznal lejatszot a gepeben, igy a lemez elavultta valt. Mas platformon ujratelepitheto a lemezes verzio is, nem agysebeszet...
Mondjuk hajlandosag nelkul nyilvan nem mukodik ez sem, mint ahogy mas sem, ezek szerint a Rockstar inkabb csak szikla, ami a fejeket illeti

-
TXT
őstag
válasz
üzenetére
Anno lemezes verziot vettem, de mar ezek es mas lemezek sincsenek meg, mivel egyreszt nincs a gepemben eszkoz hozza, masreszt minden kliensen (Origin, Steam, Uplay) barmikor ujbol leszedheto es ujratelepitheto az ott regisztralt jatekaim akar lemezeskent vettem anno, akar digitalis licensszel. Egyedul itt nem talalom a letoltes lehetoseget Social Clubon, hiszen ezen “platform” ala tartozik a MP3 jatekom. A webfeluleten latszik is a GTA5-tel egyutt, annak van egy progija, amit onnan letoltve leszedi a jatekot es utana telepiti is, de a Max Payne 3-nak meg ezt sem talaltam...
-
TXT
őstag
Hogyan telepitheto ujra a jatek a Social Club fiokombol? Semmi opciot nem talalok ra...

-
TXT
őstag
Ujra kell tegyem az Oprendszert es szeretnem elkerulni a jatek ujboli letoltogeteset, ha lehetseges. Van arra mod es ha igen, hogyan, hogy lementeni valahova, majd onnan visszamasolni azokat a fajlokat, amiket meg lehet tartani pl: javitasok, mentesek stb?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- alapú konfig/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest