- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atlantis #659 üzenetére
Magyarország az un. Közop projektek keretében még egyetlen közlekedésfejlesztési EU projekt támogatási kérelmet sem nyújtott be vasúti témában (amennyire tudom összesen 1db kormánytól független projekt támogatási kérelem készült el a teljes közlekedési témában). A projektek között van a vasúti közlekedésbiztonságot elősegítő fejlesztés is.
-A miniszter lemondása ezeket az egyébként is jelentős késésben levő projekteket tudja tovább késleltetni. Ne feledjük, hogy a közlekedési tárcánál nagy a jövés menés Kóka -> Kákosy -> mostaninak a nevét se tudom -> következő gárda + a saját embereik vándorolnak lassan 5-6 havonta.
Nem szakmai kormányzás folyik itt hanem nagyüzemi semmittevés.
-
tiv83us
veterán
válasz
Atlantis #659 üzenetére
Epp most olvastam a Zindexen eppen, hogy sorban mond le mindenki.
Ez aztan szep peldaja, hogyan vallaljuk a felelosseget, ha valamit elk*runk.Hasek: Lattad mar a Final Destination c. filmet?
ps: tudom, szar vicc es orulok, hogy rendben vagy of korsz.
Viszont marhara szomoru, hogy ilyenek meg mindig megtortennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest