- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
Scream007 #157 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is van egy jó kis történetem:
Nagymamámat vártuk Révfülöpön és jött egy vonat kb 60 perc késéssel. Nézzük, hogy hol lehet, de nem szállt le. Mondjuk is magunkba, hogy nagyon furcsa, mentek a telefonok ( nagymamámnak ezután vettünk egy mobilt), hogy hol is lehet a mama. Pestről jött az infó, hogy ők felrakták a vonatra. Mondjuk nagypapámmal, hogy az érdekes
Elmentünk kocsival Bszepezdre és Brendesre, hátha előbb-később szállt le a vonatról. Nem éppen. Aztán mégegyszer be Révfülöpre, de nincs ott. Hazamentünk Pálkövére, erre mi fogad minket? Na mi
Igen, a mama. Kiderül ugyanis, hogy annyit késett a vonata, hogy az utána lévő vonat ( kb 1 óra ) előbb ért be mint az övé. Az ő vonata 1:20-at késett, és akkor ért be, amikor mi már kocsikáztunk. Így az állomáson megkért valakit, hogy vigye haza.
De szerintem ez egy nagyon ritka eset lehetett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest