Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Mathcad 14 uninstall problémám lenne. Elindul a program törlése, de egyszer csak megakad és nem megy tovább. Többféle módon is próbáltam indítani az uninstallert de a végeredmény ugyanaz.
15-re szeretnék frissíteni,de a telepítő előbb a 14-est akarja leszedni ami így nem megy.
Hibaüzenetet nem ír ki, a feladatkezelőben (szerintem) minden lehetséges programot kilőttem ami megakaszthatja, de semmi.
Valakinek valami ötlet? -
TRóza
csendes tag
Indexet a pont lenyomásával lehet. Pl.: S.x esetén az x alsóindexbe kerül és utána ezt egy változónak veszi
-
Egorov
aktív tag
Találtam ezt az oldalt: http://physics2.kee.hu/ZGillay/M/Mathcadhasznalata1.htm. Ebben van vala ilyesmi. A szögletes zárójel.
Remélem jáó. Ha nem, akkor bocsesz. -
nemtommi
senior tag
Sziasztok!
Most ismerekedek ezzel a programmal, és nem találom helpben sem a kérdésemet:
-Hogyan adjak alsó indexet egy betűnek/szónak?
Remélem hamar kigyúrom magam ebből a progiból és legközelebb már én is tudok segíteni a gondban lévőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest