Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nos, nem egészen értek veled egyet (egyátalán nem?). A németeknél nem tudom, hogy van-e probléma az adsl kiépítésével (szerintem max. a volt NDK-s részen), de ott már kapható a t1-es stb. is! Azt meg aztán veri az adsl-t is! Az, hogy 80 perc alatt mennyit lehet lekapni egy gyors szerverről, nem igazán érdekes, egyrészt a lassú szerverek tömege miatt (lehet, te már megtaláltad a gyors szervereket, de egy kezdő?), másrészt ha cikkeket akarsz elolvasni, ami a szakmádhoz kapcsolódik? Az is belefér a 80 percbe? (én mostanában a kriptográfia irányában érdeklődök, és biztosíthatlak, hogy nem fér bele 2x80 percbe sem, pedig gyorsan olvasok...). Ne csak azt vedd alapul, amit te csinálsz. A neten nagyon sok érdekes, szakmailag színvonalas cikk van fent, amit elolvasva számos ember tudja tovább növelni a szakképzettségét, illetve tud javítani munkájának színvonalán. És végre valami más: sajnálom azokat az embereket, akik egyik napról a másikra élnek, de ha egy másik társadalmi réteget lehúznak jobban, akkor nekik jobb lesz? És az a réteg, akit ezzel az akcióval érintenek, szerintem jelentős részét képezik annak a rétegnek, amely kitartó munkával esetleg elérheti, hogy jobb legyen ebben az országban. Ehhez add még hozzá, amit a munka színvonaláról írtam, bár több hozzászólásodat olvasva nem hiszem, hogy megértesz.
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest