- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Shepardöm arca egyre inkább heges, mint ahogy a 2-ben nézett ki, újraélesztés után. (Azzal nem játszottam.)
Itt hogy tüntetem el ezeket? -
HardRic
addikt
Wow. Az első részt nagyon utáltam. Tetszett a világ, a hangulat is valamennyire, de a játékmenetet utáltam, a sok felesleges RPG-s dumálást utáltam. 3x kezdtem elölről, 5h után kb mindig abbahagytam, így a 2 is kimaradt, gondoltam, hogy az is rossz.
Most meg itt a 3. Még így is, hogy egy csonó kimaradt a sztoriból, élvezem, nagyon. A harcrendszer (PC) perfetto. Ha nem lenne a történet, és a fantasztikus karakterek, ez a harc magában is megállná a helyét. 10h-nál tartok, és nem bírom megunni. Grat a készítőknek.
Ja, a zene, na az rossz. Harc közben jó, de alapjáraton a futurisztikus prüntyögés irritáló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged