Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Matska
üzenetére
Izlés dolga. Sztem elsőre mindegyiknek fura a menüje.
1-2hét és bármit megszokok
Nekem nincs gondom az átláthatósággal, van olym van sonym. Most a pana az új ezt is szokni kell.
Annó a nikont is meg kellett szoknom meg a fuji is fura volt elsőre.Sztem mind jó csak nem szabad feladni, új szerzeményt mindig sokat nyomogatom este lefekvés előtt

-
Rapid136
őstag
válasz
Matska
üzenetére
Miután vannak rajta custom gombok és a többi gomb is programozható, igy azért nem olyan bonyolult.
És van egy funkció menü is, amibe a fotózáskor leggyakrabban használt opciók vannak belesűritve.
A menü szét van bontva almenükre, fotózási alapbeállítások, kamerabeállítások stb.
Aki Sonys volt annak átlátható, de nyilván én is hülyét kapnék más gép menüjétől és szidnám mint a bokrot.
Meg kell érteni a logikáját és akkor nem problémás. Szinte csak a távvezérlő engedélyezése miatt kell belemennem, minden más a gombokról állítható (ugyanis ha az be van kapcsolva akkor nem megy standby állásba a gép). Ja és a standby időzités miatt, ha akció van akkor hosszabbra veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő