-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia
Értem persze, pont olyan kép valszeg nincs amire te gondolsz, bár nagyon jó képeket tudok küldeni, ahol látszik a felület meg a lencsék közötti rész
Vaterára már előkészítettem, ha érdekel dobj egy mailt, sabeur@freemail.hu-ra
és ha tényleg érdekel akkor inkább neked adnám el szívesebben, ez még a normál kivitel nem az MC-s ...képet tudok küldeni egynégyen épp hétvégén fotóztam vele, lerekeszelve viszont félelmetes az élessége, nyitva tényleg nagyon lágy, de precíz a fókuszpont.Én csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép állapotban van, ára 12e Ft. ez alá nem szeretnék menni, mert az 1,8-ast is már láttam 9e ért
az meg azért nem ekkora kaland, ismered
Mellesleg a Kalimart is tudom ajánlani, az meg fix fényerejű és MC-s digin szépen muzsikál 35-135 egy nagy zoom átfogás, ennek 7e a vége.
Üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Minden, ami Unreal Engine
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Revolut
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest