Hirdetés
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Közben napsütésben is használtam a Yashikort, lényegesen szebb minőséget produkált, makróztam vele. A bokeh igen csúnya, Van Gogh-szerű ecsetvonásokra emlékeztető módon mossa a hátteret de az éles tartományban tulajdonképpen szépen rajzol. Nem tudom, hogy a közeli fókusz vagy az erős napsütés tett-e jót neki de valamelyiket nagyon igényli az obi úgy látom.
Közben leteszteltem a kitobit is 35mm-en ugyanonnan, ugyanazzal a témával amivel a Yashokort és az eredmény nem lett annyival jobb amilyenre számítottam, de azért kicsit szebben rajzol. Csak az ember egy fix obitól szebb rajzot várna, mint az egyik legolcsóbb zoom obitól.
Fényképeztem vele egy virágzó cseresznyefát is, ott már kissé összefolynak a virágok. A fix 50-essel is megörökítettem ugyanazt, azzal sokkal jobban elkülönültek a szirmok.
A 200-as Pentaconnal gyíkot kaptam el telemakróval, olyan rajzolata van, hogy abba nagyítóval se lehet belekötni, még a legelvadultabb, dekadens, minőségmániás se tudná lehúzni semmivel. És még mindig nincs megpucolva a frontlencse belseje de már nem érdekel, ha így rajzol akkor nem kockáztatom, hogy kárt tegyek benne egy szétszedéssel.
U.i: este teszek fel képeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest