Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Közben napsütésben is használtam a Yashikort, lényegesen szebb minőséget produkált, makróztam vele. A bokeh igen csúnya, Van Gogh-szerű ecsetvonásokra emlékeztető módon mossa a hátteret de az éles tartományban tulajdonképpen szépen rajzol. Nem tudom, hogy a közeli fókusz vagy az erős napsütés tett-e jót neki de valamelyiket nagyon igényli az obi úgy látom.
Közben leteszteltem a kitobit is 35mm-en ugyanonnan, ugyanazzal a témával amivel a Yashokort és az eredmény nem lett annyival jobb amilyenre számítottam, de azért kicsit szebben rajzol. Csak az ember egy fix obitól szebb rajzot várna, mint az egyik legolcsóbb zoom obitól.
Fényképeztem vele egy virágzó cseresznyefát is, ott már kissé összefolynak a virágok. A fix 50-essel is megörökítettem ugyanazt, azzal sokkal jobban elkülönültek a szirmok.
A 200-as Pentaconnal gyíkot kaptam el telemakróval, olyan rajzolata van, hogy abba nagyítóval se lehet belekötni, még a legelvadultabb, dekadens, minőségmániás se tudná lehúzni semmivel. És még mindig nincs megpucolva a frontlencse belseje de már nem érdekel, ha így rajzol akkor nem kockáztatom, hogy kárt tegyek benne egy szétszedéssel.
U.i: este teszek fel képeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest