- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bármely Linux esetén az installer a Waiting for Modules résznél totál befagy? 32 másodpercnél meghal az egész. Volt pendrive csere, más verziójú Manjaro, nettel, net nélkül, szóval minden, ami eszembe jutott, de sajnos megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami tippje esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
szucstom #1093 üzenetére
No, hogy megválaszoljam magamnak
Valahogy sikerült bemászni a beállításokba, ott kitakarítottam mindent és újrahúztam a már felismert nvidia controllert.
Másik kérdésem: van egy NAS rákötve a routeremre, amit szeretnék elérni. Megpróbáltam hozzáadni, mint hálózati meghajtó, de miután megadom az adatokat, a KDE Hálózatvarázsló állandóan hibára fut. Tudna ebben valaki segíteni? Esetleg vhogy terminálon keresztül megoldani a dolgot?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
ubyegon2 Kolléga úr javaslatára feltenném magamnak a Manjaro Linux-ot a gépemre. A hivatalos oldaláról le is töltöttem a KDE verziót, live pendrive Rufus segítségével elkészítve.
Bootnál kinyomtam a secure boot-ot, be is indul a manjaro, viszont itt kezdődnek a problémák: a háttér full fekete, a bal alsó sarokban, ahol a "fájlkezelő" és a mozilla van összefolyik, gépelni nem tudok a keresőbe, illetve a wifinél ugyan jelzi az elérhető hálózatokat, nem tudok választani közülük.
Lehet, hogy esetleg RAM hiánya lenne? (igaz, perpill 4 gb van, de pénteken bővül 12-re).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged