- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy bármely Linux esetén az installer a Waiting for Modules résznél totál befagy? 32 másodpercnél meghal az egész. Volt pendrive csere, más verziójú Manjaro, nettel, net nélkül, szóval minden, ami eszembe jutott, de sajnos megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami tippje esetleg?
-
szucstom
őstag
válasz
szucstom #1093 üzenetére
No, hogy megválaszoljam magamnak
Valahogy sikerült bemászni a beállításokba, ott kitakarítottam mindent és újrahúztam a már felismert nvidia controllert.
Másik kérdésem: van egy NAS rákötve a routeremre, amit szeretnék elérni. Megpróbáltam hozzáadni, mint hálózati meghajtó, de miután megadom az adatokat, a KDE Hálózatvarázsló állandóan hibára fut. Tudna ebben valaki segíteni? Esetleg vhogy terminálon keresztül megoldani a dolgot?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
ubyegon2 Kolléga úr javaslatára feltenném magamnak a Manjaro Linux-ot a gépemre. A hivatalos oldaláról le is töltöttem a KDE verziót, live pendrive Rufus segítségével elkészítve.
Bootnál kinyomtam a secure boot-ot, be is indul a manjaro, viszont itt kezdődnek a problémák: a háttér full fekete, a bal alsó sarokban, ahol a "fájlkezelő" és a mozilla van összefolyik, gépelni nem tudok a keresőbe, illetve a wifinél ugyan jelzi az elérhető hálózatokat, nem tudok választani közülük.
Lehet, hogy esetleg RAM hiánya lenne? (igaz, perpill 4 gb van, de pénteken bővül 12-re).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest