- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Hmm, az iwconfig-ban ez szerepel:
lo no wireless extensions.
eth1 no wireless extensions.
eth0 no wireless extensions.
wlan0_rename IEEE 802.11g ESSID:""
Mode:Managed Channel:0 Access Point: Not-Associated
Tx-Power=0 dBm
Retry min limit:7 RTS thr:off Fragment thr=2346 B
Encryption key:off
Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0Szóval valami azért látszik a b43-ból. (Most egyébként firmware egyáltalán nincs fent hozzá, nem értem, miért nem hiányolja egyáltalán...)
Egyébként megpróbáltam egy kernelt fordítani bcm43xx és ndiswrapper nélkül.
Letöltöttem a teljes kernel forrást amit ajánlott a kernelhez, ami fent van (ugyanaz, csak a laptop szöveg nincs benne). Bemásoltam az eredeti kernel config fileját és kiszedtem belőle a két említett modult.Szépen, hiba nélkül lefordult, de make install-al nem rakja be.
Helyette egy hibaüzenetet ad, amit sajnos most pontosan idézni nem tudok, de ahogy utánanéztem, az USB-kezeléssel kapcsolatos modult hiányolja (tehát modult nem talál) - esetleg le tudom írni pontosan, ha azon a rendszeren leszek.Hülyeség volt a laptop kernel konfig-fileját használni alapként? (Gondoltam, annyiban különbözik a nem laptop verziótól, hogy az egyik beállításai laptop-üzemmódra vannak kihegyezve, ill. a csomagkezelőben a teljes forrásnak azt jelölte meg a megjegyzés rovatban.) - a teljes kernelt is csomagkezelőből tettem fel, azonos verziószámmal
Egyszerűen már nem tudok mire gondolni. Nem értem, miért nem panaszkodik, hogy nincs firmware, ha egyszer tényleg nincs???
Ha fel is teszem, véletlenül sem írja, hogy "izé... firmware betöltve", ahogy más logokban láttam. (...vagy nem megfelelő firmware, de valami életjelet adna legalább)Nem ennek kéne megtörténnie, mielőtt végre működni kezd ez a nyavalyás ... ?
Arra gonoltam, hogy egyszerűen szar a b43 modul a kernelen belül.
Mit kéne vele csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest