- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine
üzenetére
Sajnos nem látszanak a képek. Vagyis az előzőt láttam, de az utolsót nem.
Lehet, hogy újat mondok vele, lehet, hogy nem, de úgy tudom, hogy a naptárbejegyzések csak akkor értesítenek, ha a beállított idő a beállítástól minimum 5-15 perc. Azért írtam tól-ig értéket, mert nem tudom biztosan. A pontos vagy csak 3 perces beállítás biztos, hogy nem fog működni.
A MD loggolja azokat a feltételeket is, amelyek miatt nem tudott az adott művelet lefutni. Ez lehet IF, vagy bármi. Az IF-eknél már ki lehet kapcsolni a loggolást.
A naptár eseményeket - rossz esetben - egyesével a be és ki kapcsoláshoz mind a 10-et létre kell hozni. Tehát 20-at. Viszont, ha jól emléxem (most ugrott be
), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Mcrazy
Oldman2