Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine
üzenetére
Sajnos nem látszanak a képek. Vagyis az előzőt láttam, de az utolsót nem.
Lehet, hogy újat mondok vele, lehet, hogy nem, de úgy tudom, hogy a naptárbejegyzések csak akkor értesítenek, ha a beállított idő a beállítástól minimum 5-15 perc. Azért írtam tól-ig értéket, mert nem tudom biztosan. A pontos vagy csak 3 perces beállítás biztos, hogy nem fog működni.
A MD loggolja azokat a feltételeket is, amelyek miatt nem tudott az adott művelet lefutni. Ez lehet IF, vagy bármi. Az IF-eknél már ki lehet kapcsolni a loggolást.
A naptár eseményeket - rossz esetben - egyesével a be és ki kapcsoláshoz mind a 10-et létre kell hozni. Tehát 20-at. Viszont, ha jól emléxem (most ugrott be
), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Mcrazy
Oldman2